Dolgun ve belirgin kirpikler için

0
Max Factor, günümüz kadınları için ihtişamlı bir makyaj yeniliği başlattı. False Lash Epic Maskara’nın zoom action fırçasıyla ulaşılması en zor kirpiklerinize bile ulaşarak dolgun ve bellirgin kirpiklerle mükemmel bir görünüme kavuşmanızı sağlar.

Max Factor, makyaj uzmanlarından ilham alarak tasarladığı yeni False Lash Epic Maskara ile dolgun ve belirgin kirpikler elde etmenizi sağlıyor. Kirpiklerin içten dışa her noktasını ve her kirpiği dolgun göstermek için iki veya daha fazla maskara kullanma ihtiyacını ortadan kaldıran zoom action fırçasıyla mükemmel bir görünüm vadediyor. Yeni False Lash Epic yoğun formülü ve dört farklı yapıdaki kılları ile dolgun kirpiklere ve derin bakışlara sahip olabilirsiniz.

ZOOM-ACTION UCUYLA YENİ FALSE LASH EPIC FIRÇA

Fırça Şekli
False Lash Epic Fırça’nın gövdesinin kemerli şekli, kirpikleri taramak ve belirginleştirmek için kullanılırken, düz kenarı koyulaştırma formülünü uygulamaya yarıyor. Her kirpik, fırça üzerindeki yassı ve yuvarlak kıllar tarafından yakalanıyor. 1. Adım: Maskaranın fırçasını kirpiklerinizin köküne doğru uygulayın ve kirpiklerinizdeki her detayı yakalayın. Daha hacimli kirpikler için bu uygulamayı tekrarlayın.

Zoom-Action Uç Fırçası
Konik ve düz uçlu kılların karışımı, şekil verme, rötuşlar ve ulaşılması zor kirpikler için dizayn edildi ve düz uçlu kılların uçları kirpiklerin daha iyi taranması için geliştirildi.
2. Adım: Fırçanızı dik tutun, özel zoom action uç fırçasıyla yukarı-aşağı hareketlerle kümelenmiş kirpiklerinizi ayırın, hacim verin ve küçük kirpikleri belirginleştirin.

Max Factor False Lash Epic Maskara ile kirpiklerinizi en iyi şekilde kullanarak daha dolgun ve belirgin kirpiklerle büyüleyici bir görünüm yakalayabilirsiniz

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !