Doğanın güzelliğini hissetmek isteyenler için

0
Clariant Türkiye, kişisel bakım sektöründe uzun yıllara dayanan deneyimini, sunduğu yüksek performanslı içerik maddeleri ve formülasyon uzmanlığıyla birleştiriyor.

Özel kimyasallarda dünya lideri olan Clariant, kişisel bakımda uzun yıllara dayanan deneyimini yüksek performanslı içerikler ve formülasyon uzmanlığıyla birleştiriyor. Şirket, doğal içerikler alanındaki global ölçekli varlığını Türkiye’de de aktif olarak genişletiyor.
Türkiye’deki Kişisel Bakım bölümü, yerel pazar dinamiklerini global analizlerin ışığında inceliyor, Gebze’deki özel Teknik Uygulama Merkezi’nde müşterileri için formül desteği çalışmaları yapıyor. Kişisel bakım şirketlerinin ürün geliştirme çalışmalarına ilham veren lokal trendler ve satın alma kararlarını etkileyen tüketici profilleri Clariant’ın Türkiye ekibi tarafından aydınlatılıyor.

Clariant Endüstriyel Ürünler ve Tüketici Ürünleri Satış Müdürü Simla Tiftikçioğlu, “Kişisel bakımda Türkiye’deki tüketiciler daha doğal ürünlere yönelmeye devam ediyor. Bu nedenle, Clariant bu alanda inovasyona dayalı doğal çözümler geliştiriyor. Güzellik sektöründeki yenilikçi ürünlerimiz, doğal içeriklere dayanan yüksek verimliliği ekonomik yeterlilikle birleştiriyor. Sonuç olarak; tüketicilerin ihtiyaçlarını ve nihai ürün imalatçılarının gereksinimlerini karşılamamıza olanak sağlıyor. Yenilikçi çözümlerimizin yanı sıra, yerel piyasa dinamiklerine odaklanarak Gebze’deki özel laboratuvarımızda formülasyon desteği faaliyetleri yürütüyoruz. Gebze’deki Teknik Uygulama Merkezi’mizde, müşterilerimiz için özel olarak çalışıyor, Türkiye’de yerel olarak uygulanabilir kişisel bakım çözümleri geliştiriyoruz. Burada geliştirdiğimiz formülasyon ve çözümlerimiz de Orta Doğu ve Afrika’ya da ihraç ediliyor”.

CLARIANT’TAN SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRÜNLER, DOĞAL GÜZELLİĞİ YANSITAN ÇÖZÜMLER:
Clariant’ın Plantasens® Olive Active HP ürünü, doğal esaslı etkili ve yaşlanmayı geciktirici maddeden yapılıyor. Kırışık, kuru, zayıf, esnek olmayan ve daha cansız cilt görünümüne yol açan UV ışınlarını veya çevresel etkilerin neden olduğu lipit peroksidasyonu ve glikasyon gibi cildin yaşlanma sürecinde ortaya çıkan reaksiyonları önemli ölçüde yavaşlatıyor.

Clariant, şeker bazlı yüzey aktif ürün olarak GlucoTain® adlı yeni ürün serisini de pazara sunuyor. Bu ürün, geniş yelpazeli cilt ve saç bakım ürünlerinde, yumuşak, hafif ve besleyici özel köpük yapısıyla son kullanıcılar için duyusal güzellik hissi yaratıyor. Cilt ve saç bakım ürün imalatçıları, piyasada başka hiçbir yüzey aktif maddede olmayan bir özellikle, doğal yapıya sahip duyusal güzellik ürünlerine ulaşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !