Nebahat Çehre ve Ayşe Arman’ı heyecanlandıran sohbet

0
“Bu yıl da yaşının iyisi sen ol” daveti, Op. Dr. Bülent Cihantimur’un ev sahipliği, Nebahat Çehre ve Ayşe Arman’ın katılımıyla, eğlenceli bir sohbete dönüştü.

Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, hem Zorlu Center Teras Evler’de açtığı estetik kliniğini, hem de yeni yılı kutlamak amacıyla Raffles Otel’de bir davet verdi. “Bu yıl da yaşının iyisi sen ol” konseptinde gerçekleşen etkinliğin moderatörlüğünü muhteşem enerjisi ile gazeteci Ayşe Arman üstlenirken, gelen davetliler usta oyuncu ve yaş almayan sanatçı Nebahat Çehre ve Cihantimur’un sohbetiyle son derece eğlenceli vakit geçirdiler.

Örümcek Ağı estetiği ve Çehre’nin güzellik sırları

Estetik cerrahi hakkında son trendlerin konuşulduğu etkinlikte Op. Dr. Bülent Cihantimur’un geliştirdiği Örümcek Ağı estetiği başta olmak üzere, ameliyatsız ve cerrahi diğer pek çok uygulama tartışıldı. Cemiyet hayatının ve ünlü isimlerin ilgiyle dinlediği ve interaktif soru cevap şeklinde gerçekleşen sohbette en fazla ilgi çeken Cihantimur’un yeni geliştirdiği izsiz kol estetiği uygulaması oldu. Ayşe Arman ayrıca, mesleğini “Güzellik Koruyucusu” olarak nitelendiren Cihantimur’a estetik cerrahi alanında en fazla merak edilen sorularla, 20’li, 30’lü, 40’lı ve üstü yaşlarda hangi önlemlerin alınması gerektiğini sorguladı ve Nebahat Çehre’nin güzelliğinin yanı sıra yaşsız kalabilme sırları öğrenildi.

Doğru cerrah seçimi, doğru planlama

Op. Dr. Bülent Cihantimur’un 2014 senesinde Altın Bisturi ödülünü aldığı “Genital Güzelleştirme” tekniğinin de konuşulduğu sohbette, Çehre ve Arman’nın son derece ilgisini çeken yağ transferi ve kök hücre konusuna değinildi. Sohbetin sonunda doğru cerrah seçimi ve doğru planlamalarla, her zaman yaşının iyisi olunabileceğini söyleyen Cihantimur, davetlilerle birlikte “Bu yıl da yaşının iyisi sen ol” diyerek, yaklaşan yeni yıl şerefine, pasta kestiler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !