Evinizde profesyonel peeling deneyimi

0
Her kadın kusursuz, pürüzsüz ve bebeksi cildin hayalini kurar. Sağlıklı beslenme, bol su tüketimi ve düzenli spor alışkanlığı kazanmış olmanın dışında doğru kozmetik ürünün kullanılması da mükemmelin peşinden koşan kadınlar için oldukça önemli bir etken.

Cildiniz için bitkilerden gelen mucizevî bileşimler sunan La Rose Des Sables’in yeni ürünü Gommage Des Sables Rose ile vücudumuzun bakıma en çok ihtiyaç duyduğu kış aylarında kendinizi şımartarak banyo keyfinizi etkili bir bakıma dönüştürebilirsiniz.

Paraben içermeyen ve doğal bileşenlerden oluşan yapısıyla antialerjik etki sağlayan Gommage Des Sables Rose vücut peelingi, içeriğinde yer alan Bora Bora Adası’nın yenileyici etki sağlayan kumları ve doğal kızılcık tozları ile cildinizi arzu ettiğiniz bebeksi yumuşaklığa kavuştururken; deniz tuzunun mineral takviyesi ile mükemmel peelingin keyfini evinizin konforunda yaşayabilirsiniz.

Suyla temas ettiğinde süte dönüşen Gommage Des Sables vücut peelingi, haftada iki kez kullanımında cildinizi gözle görünür bir yumuşaklığa ve pürüzsüzlüğe kavuştururken; eşsiz kokusuyla da kendinizi şımartacağınız eşsiz bir bakım sunuyor.

Kullanımı: Haftada bir veya iki defa özellikle sert bölgeler üzerinde durularak(topuklar, dizler, dirsekler) hafif masaj eşliğinde uygulanır. Uygulamayı takiben cildi durulayın ve ardından kullanmış olduğunuz vücut bakım ürününüzü uygulayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !