Saçlarda uyanışın gücün ve sağlığın gücü

0
18 aminoasitten oluşan ve saça tutunan peptitler ile zenginleştirilmiş formülüyle saçın en hasarlı yüzeylerinde katman oluşturarak her bir teli tek tek onaran Bioxcin Quantum Bio-Activ Serum, içeriğindeki flavonoidler, vitaminler ve mineraller ile de saç dökülmesinin önlenmesine yardımcı oluyor.

Birçok alanda pozitif oluşuma ulaşmayı sağlayan quantum, Bioxcin’in son ürünü Quantum Bio-Activ Serum’un da esin kaynağı oldu. Daha kalın, gür saç telleri sağlayan ve dökülmeyi önleyen etkisiyle öne çıkan Quantum Bio-Activ Serum; saçlarda uyanışın, gücün ve sağlığın gücünü simgeliyor.

Şampuandan daha yogun etken madde konsantrasyonlarının kullanıldığı Bioxcin Quantum Bio-Activ Serum, 18 aminoasitten oluşan ve saça tutunan peptitler ile zenginleştirilmiş formülüyle saçın en hasarlı yüzeylerinde katman oluşturarak her bir teli tek tek onarıyor. Ürün, saçta kalan peptitler sayesinde saçı gürleştiriyor. İçeriğindeki flavonoidler, vitaminler ve mineraller de saç dökülmesinin önlenmesine yardımcı oluyor.

Saçlara yeniden can veriyor

Biota Laboratuvarları’nın yeni bulusu olan Quantum Bio-Activ Serum, incelmiş, sönük, canlılığını kaybetmiş ve mat saçlara yeniden can veriyor. Ürünlerinde en çok bitkiyi kullanan Biota Laboratuvarları, Bioxcin Quantum ile kullanıcısına gür ve kalın telli saçlar vaat ediyor. Biota Laboratuvarları’nın yeni bulusu olan Bioxcin Quantum Serum, içeriğindeki saç dökülmesine karsı ekstreyle de saç köklerini besleyerek saç dökülmesinin önlenmesine destek oluyor.Yapılan etkinlik testlerine göre, ürün saça direnç, dolgunluk ve parlaklık kazandırıyor.

Yıkandıktan sonra nemli saça uygulanıyor

Yıkandıktan sonra nemli saça uygulanan Quantum Bio-Activ Serum, öncelikle dökülmenin yoğun oldugu bölgeye, sonrasında tüm saç ve saç derisine yaklasık bir dakika dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanıyor ve durulanmadan bekletiliyor. Saçlar kuruduktan sonra gerekli hacim için bir fırça yardımıyla sekillendirme saglanılıyor. 15 adet ampul 1, aylık kullanım için uygulanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !