Cilt lekelerinize özel bakım kürü

0
Bioderma tarafından üretilen White Objective Serisi, leke sorunu yaşayan ciltlerin gece ve gündüz bakımını üstleniyor. Leke sorunu yaşayan ciltlere UV koruması sağlayan gündüz bakımı kremi White Objective Fluid ve leke sorunu yaşayan ciltler için yoğun aydınlatıcı gece ürünü White Objective Serum, cilt lekelerine çözüm getiriyor.

Leke sorunu yaşayan ciltler için Bioderma tarafından özel olarak geliştirilen White Objective Fluid ve White Objective Serum, cilt lekeleriyle savaşarak yeniden ortaya çıkmalarına engel oluyor.

Gündüz bakımı: White Objective Fluid

White Objective Fluid leke sorunu yaşayan ciltler için Özel W.O.TM* patenti ile kahverengi lekelerin giderilmesine ve yeniden belirmelerinin önlenmesine yardımcı oluyor. Pürüzsüz ve aydınlık bir görünüme sahip olan cilt, White Objective Fluid’in anti-UVA/UVB filtreleri ile oluşabilecek lekelere karşı cildin güneş ışınlarına karşı korunmasına da yardım ediyor.

Hafif ve akışkan dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emilen White Objective Fluid, yüksek cilt toleransına ve parfümlü bir formüle sahip. Makyaj bazı olarak da kullanılabilen ürün, en hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun. White Objective Fluid, sabahları White Objective H20 ile önceden temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine ve doğrudan kahverengi lekeler üzerine de uygulanabiliyor.

Fiyatı: 125,50 ₺

Gece bakımı: White Objective Serum

Leke sorunu yaşayan ciltler için Bioderma tarafından özel olarak geliştirilen White Objective Serum özel W.O.TM* patenti ile kahverengi lekelerin giderilmesine ve yeniden belirmelerinin önlenmesine yardım ediyor. İçerisinde bulunan Glikolik asit ile cilt tonunu bütünlemeye yardımcı olan ve peeling etkisi gösteren ürün sayesinde cilt pürüzsüz ve aydınlık bir görünüme sahip oluyor.

Parfümlü bir formüle ve yüksek cilt toleransına sahip olan White Objective Serum’un kullanım keyfi veren hafif jel dokusu cilt tarafından kolayca emiliyor. En hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan ürün, gece bakım kreminden önce, White Objective H20 ile önceden temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine ya da doğrudan cilt lekeleri üzerine uygulanıyor.

Fiyatı: 125,50 ₺

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe