Cilt İçin Vitamin Vakti

0
Biota 59 Elements’in ampul vitaminleri kış aylarında cildinizin sağlığını ve güzelliğini koruyor, zamanı geri sarıyor.

Vücut sağlığı için gerekli olan vitaminler, cilt sağlığının, güzelliğinin ve gençliğinin de anahtarı. Yaz aylarında güneş nedeniyle kuruyan, lekelenen, matlaşan cilt, kış aylarında kendini onarmak ve mevsim şartlarına ayak uydurmak için yoğun bakıma ihtiyaç duyuyor. Vitaminler ise yoğun bakımın olmazsa olmazları listesinde ilk sırayı alıyor. İnsan sağlığına yararlı bitkisel formüller geliştiren ve sağlıklı güzelliği ilke edinen Biota 59 Elements, kış aylarının yıpratıcı etkilerine karşı vitamin ampulleriyle cildinizi koruma altına alıyor. Biota 59 Elements’in vitamin ampulleri serisinde “Vitamin A+E Kompleks”, “Vitamin C Serum” ve “Vitamin B Kompleks” ile cildinizin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Biota 59 Elements Vitamin A+E Kompleks: 94,90 TL

Kuru, solgun ve yorgun olan cildi canlandırmak için birebir. A vitamini, yaşlanma ve UV ışınları hasarına bağlı kırışıklıklar ile lekelerin hafifletilmesinde etkili. Hücre yenilenmesini hızlandırıyor, cilde doğal parlaklık kazandırıyor. İçeriğindeki bir diğer kuvvetli antioksidan olan E vitamini, cildin su kaybını önleyip nemlendiriyor, pürüzsüz bir cilt sunuyor. A ve E vitamin içeriğiyle çift etkili kompleks, tek üründe tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

Biota 59 Elements Vitamin C Serum: 94,90 TL

Lekelerin ve ton farklılıklarının giderilmesinde, cilt bariyerinin korunmasında önemli rol üstlenen C vitamini, kolajen üretimini de artırıyor. Biota 59 Elements Vitamin C Serum tüm bu sorunları gidermenin yanı sıra cilt bariyerini korumaya, yaşlanmayı önlemeye, cildi onarıp oluşabilecek sorunlara karşı da önlem almaya yardımcı oluyor.

Biota 59 Elements Vitamin B Kompleks: 94,90 TL

Cildin sağlıklı görünümünün vazgeçilmez destekçisi B2, B3, B5, B6 ve B7 vitaminleri, parlak ve sağlıklı bir görünüm elde etmeyi sağlıyor. Tüm B vitaminlerinin bir arada olduğu kompleks ile cilt sorunlarını önlemeye, çevresel şartlara bariyer oluşturmaya, nemlendirmeye, sebum dengesini sağlamaya, su kaybını azaltmaya, hücre yenilenmesini teşvik etmeye yardımcı oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !