Bu yılın yükselen dudak makyajı trendleri

0
Sephora günlük makyajın olmazsa olmazı dudak makyajını güzellik tutkunları için daha da keyifli hale getirerek, 11 Kasım – 4 Aralık tarihlerinde tüm Made In Sephora tüm dudak ürünlerinde


2. ürüne %40 indirim fırsatı sunuyor.

Sephora, 11 Kasım – 4 Aralık tarihlerinde Made In Sephora’nın geniş ruj, gloss ve balm, dudak kalemi koleksiyonlarına özel sunduğu 2. ürüne %40 indirim fırsatıyla güzellik tutkunlarını mutlu ediyor.

Bu yılın yükselen dudak makyajı trendleri; ombre, derin mor, metalik pembe. Birbirinin içinden çıkmış renklerle yapılmış degradeli geçişler ve nemli gloss dokulu görünümlere Sephora ile kavuşmak çok kolay.

İmajınıza uygun son dokunuşu yapmak için, Made In Sephora’nın Shine, Balm, Cream ve Matte rujlarının kusursuz 96 renginden birini seçmeniz yeterli.

Son zamanların en çok sevilenlerinden ve vazgeçilmezlerinden olan mat rujların Sephora hali, dudaklarınızı yoğun ve derin bir etkiyle kucaklıyor. Kolay şekilde sürülebilen, uzun süre kalıcılık sağlayan rujlar yeni dönemde favoriniz olacak.

Sephora Senior Make Up Artist Oğuz Günüç: Ombre, fushia, koyu bordolar, kırmızılar, birbirinin içinden cıkmış renklerle yapılmış degradeli gecişler ve nemli gloss dokulu dudakların bu yıl çok popüler olduğunu söylüyor ve kadınlara muhteşem önerilerde bulunuyor; “Açık tenli kadınlar; daha kırmızı tonları, buğday tenliler; bordo tonları, kızıl tenliler; turuncu, esmer tenliler ise daha koyu tonlarda rujları tercih ederler ise doğru secim yapmış olurlar. Dudak uygulaması yaparken de eğer mat bir uygulama yapacaksanız mutlaka öncesinde peeling yapın ölü tabakayı temizleyin ve önceden nemlendirin. Made in Sephora’nın dudak bakım maskesi ile daha nemli dudaklara sahip olmak artık çok kolay.” Günüç, ombre dudak uygulaması yapacak olanlara da aynı dokuda rujlar kullanmalarını öneriyor ve kırmızının bu sezon yine çok revaçta olduğunu ve favorisinin Made in Sephoranın kalıcı likit kırmızı ruju olduğunu ekliyor.

15 dk lık ücretsiz mükemmel kırmızı dudak mini makyaj eğitimi için randevu almayı unutmayın!

Made In Sephora - Kiss Me Balm

Bu küçük Sephora dudak balmı göz dolduruyor! Tek bir öpücükle dudakları nemlendirmek ve 6 farklı tonuyla renklendirmek için Sephora’nın ilk dudak balmı! Orijinal ambalajı kusursuz bir şekilde dudaklarınızın şekline uyum sağlar ve mükemmel bir şekilde renklendirir. Üstelik hepsi bu kadar da değil! Bu yumuşak balm, alışkanlık yapan kavun veya vanilya parfümü ile nemlendirici bir formüle sahip!

Fiyat: 23.50 TL.

Made In Sephora Rouge Mat – Mat Ruj

Yumuşak dokunuşa sahip olan bu rujla, dudaklarda 8 saat süren nemlendirme ve maksimum konfor bir arada sunuluyor.

Şeftali ekstresi, E vitamini ve karite yağı karışımı sayesinde dudakları matlaştırırken nemlendiriyor. Ultra sofistike 16 rengi ile dudaklar anında pürüzsüzleşiyor. Mat ve kurumuş dudakların devri sona eriyor.

Fiyat: 34.90 TL

Made In Sephora Rouge Cream – Krem Ruj


Harika 20 yeni ışıltılı ve yoğun ruj rengiyle dilekler gerçek oluyor. Çekici gülümsemeye sahip olmak artık hayal değil.

Birbirinden farklı renkleriyle, zeytinyağı ve frenk üzümü çekirdeği açısından zengin formülüyle dudakları renklendirirken nemlendiriyor Unutulmaz bir gülüş için tüm adımlar tamam.

Fiyat: 34.90 TL

Sephora Rouge Shine –Ruj

Bir glossun parlaklığını ve bir kremin yumuşaklığını birleştiren ruj birbirinden farklı rengi ile göz dolduruyor. İçeriğindeki nemlendirici yağ, doğal sir, karite yağı ve E vitamini ile dudaklara bakım yapıyor.

Fiyat: 34.90 TL 3,9 g

Sephora Rouge Balm – Balm Ruj

Nemlendirici SPF 20 formülü, taze ve ışıltılı renkler. Pürüzsüzleşen, beslenen, belirgin bir şekilde daha güzel olan dudaklar, bu yepyeni ruja minnettar kalıyor.

Fiyat: 39 TL 3,9 g

Sephora Ultra Shine Lip Gel – Parlak Dudak Jeli

Işığın yansıtıcı parlaklığından etkilenilen Ultra Parlak Jel Gloss, dudaklara parıltı katıyor ve nemlendiriyor. Ürüm, yeni 8 rengiyle keşfedilmeyi bekliyor

Fiyat: 39 TL 3,9 g

Sephora Dudak Kalemi

Bu şahane dudak kalemi dudak kontürünüzü çok iyi bir şekilde belirginleştirir ve waterproof özelliği sayesinde de uzun saatler kalıcılık sağlar. Favori rujunuzu sürmeden önce dudak kalemiyle dudak kontürünüzü belirleyip ardından rujunuzu sürerek daha da göz alıcı dudaklara sahip olmanız mümkün.Fiyat: 39 TL 3,9 g

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !