Uzun Süre Pürüzsüz Bir Cilt İçin Güvenilir Acısız Yolu

0
YENİ Braun Silk-expert IPL, Uzun Süre Pürüzsüz Bir Cilt Elde Etmenin Güvenilir ve Neredeyse Acısız Yolunu Sunuyor!

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Braun, istenmeyen tüylerde kalıcı çözüm için cilt rengini okuyan ve ona uyum sağlayan Yeni Braun Silk-expert IPL'i kadınlarla buluşturuyor.

Uzun süre pürüzsüz bir cilt elde etmenin güvenilir ve neredeyse acısız bir yolunu kadınlarla tanıştıran Braun Silk-expert IPL, SensoAdapt™ ten rengi sensörüyle devrim yaratıyor. Etkili bir uygulama için ten rengini sürekli olarak ölçen bu teknolojisi, etkin, hızlı ve güvenli bir uygulama için optimal ışık yoğunluğunu otomatik olarak ayarlıyor.

Evlerinin rahatlığında kalıcı ve kusursuz epilasyon yapmak isteyen kadınlar için en etkili çözümü sunan

Yeni Braun Silk-expert IPL, Akıllı SensoAdapt™ Cilt Tonu Sensörü teknolojisi tahminleri tamamen ortadan kaldırıyor ve ışık yoğunluğunu otomatik olarak cildin optimal seviyesine ayarlıyor.

Diğer IPL cihazlarının aksine SensoAdapt™ Cilt Tonu Sensörü Teknolojisi ile cildi saniyede 80 defaya kadar sürekli bir şekilde tarıyor ve ışık yoğunluğunu en doğru seviyeye ayarlıyor. Bu özellik, cilt renginin vücudun farklı kısımlarında değişiklik göstermesi nedeniyle, karmaşık renk skalası sorununu ortadan kaldırıyor.

15 yıl yanınızda!

Piyasada bulunan en hızlı IPL teknolojisi olma özelliğine sahip Yeni Braun Silk-expert IPL, 300.000 ışık atımı üretme kapasitesine sahip. Uzmanlar tarafından, bu kapasite ile sadece alt bacak, ön kol ve bikini çizgisi veya yüzde kullanılması halinde atımların yaklaşık 15 yıllık kullanım sağladığı belirtiliyor. Tüm vücutta uygulandığında ve yeniden uzamayı önlemek üzere bakım uygulamaları yapıldığında bile atımlar, yaklaşık 6 yıllık kullanım sağlıyor. Enerji yoğunluğuna bağlı olarak her 0,9-1,9 saniyede bir atım yaparak yüksek enerji seviyelerinde mevcut olan en hızlı IPL teknolojisini sunan Braun, bacaklardaki uygulamanın 8 dakika içerisinde tamamlanmasını sağlıyor.

Klinik olarak kanıtlanmış etki ve güvenlik!

FDA Klinik Testi ile test edilen ve uygun görülen Braun Silk-expert IPL ile 4 haftalık uygulama sonrasında kadınların, tüy büyümelerinde önemli bir azalma görüldüğü belirtiyor. Kadınların yüzde 94’ü sadece 3 aylık uygulama sonrasında gözle görülür tüy azalması yaşadıklarını söylerken, yüzde 89’u, son kullanımlarından 12 ay sonra bile gözle görülür tüy azalması deneyimledi.

Farklı ayarları ile vücudun her bölgesinde kullanılabiliyor!

Kaydırma ve Hassas kategorilerinde iki modu bulunan Braun Silk-expert IPL, bu ayarları sayesinde vücudun farklı bölgelerine kolaylıkla uyum sağlıyor. Kaydırma Modu ile hızlı ve etkili çözüm sunduğu için bacak ve kol gibi vücudun geniş bölgeleri için önerilirken, Hassas Modu da bikini çizgisi veya koltuk altı gibi hassas ve küçük, ulaşılması güç bölgeler en etkili çözümü sunuyor.

Şık ve ergonomik tasarımı ile kadınlar için en ideal çözüm!

İçinde bulunan ana kabloları ile her zaman kullanıma hazır olan ile Braun Silk-expert IPL, hiç bir kesintiye uğramadan maksimum güçte kullanılabiliyor ve ürün içinde değiştirilmesi gereken bir jel veya ampul bulunmuyor. Küçük, şık ve ergonomik tasarımı ve kolay tutuşu ile kadınlar için en ideal çözümü sunuyor. Kullanımı son derece kolay olan ürünü öğrenmek için herhangi bir eğitim gerekmiyor

Braun Güzellik Elçisi Jessica Alba’nın da tercihi!

Braun Güzellik Elçisi Jessica Alba, Braun Silk-expert IPL hakkında; “Meşgul bir kadın olarak asıl orunumuz, zamandan kazandıracak ve sonuçlardan taviz vermeyecek akıllı bir güzellik ürünü bulabilmekte. Yeni Braun Silk-expert IPL bunların her ikisini de sunmanın ve güzel tasarımının yanı sıra kadınların her zaman güzel görünmesini ve hissetmesini de sağlıyor” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !