Kış aylarında saçlara doğru bakım

0
Bedenimiz gibi saçlarımız da yaşlanıyor. Bu durum kendini kimi zaman dökülmelerle, kimi zaman da mat ve sağlıksız bir saçla gösterebiliyor. Özellikle kış aylarında iyice hassaslaşan saçlara doğru bakım yapmak daha da önem kazanıyor.

Nemini ve sağlığını yitiren saçlar, antioksidan etkisi bulunan Ashley Joy Argan ve Zeytinyağlı Şampuan ile yeniden sağlığına kavuşuyor. İçeriğindeki yoğun argan ve zeytinyağı özleriyle gençlik ve sağlık aşılayan şampuan, kırılmalara karşı kalkan görevi üstlenerek saçların daha canlı, sağlıklı ve güçlü olmasını sağlıyor.

Argan ve Zeytinyağlı Onarım

Genç bir cilt kadar yumuşak, taze ve bakımlı görünen saçlara sahip olmak her kadının ortak hayali. Sık işlem görmüş, zamanla elastikiyetini ve sağlığını yitiren saçlar argan ve zeytinyağının iyileştirici gücüyle yeniden canlanıyor.

Saçın uzamasını ve güçlenmesini destekleyen formülüyle saçtaki yıpranmayı gözle görülür şekilde azaltan Ashley Joy Argan ve Zeytinyağlı Şampuan, içeriğindeki argan yağı ile saçlarınızı nemlendirerek daha parlak ve canlı görünmesini sağlıyor. Zeytinyağı ise saç uçlarının kırılmasını önlemeye yardımcı oluyor.

Keratin yapının zayıflamasıyla birlikte daha kolay kırılan saçlar, argan yağının nemlendirici etkisi ve zeytinyağının kırıkları onarma gücüyle yeniden şekilleniyor. Düzenli kullanımında saçlarınızın yeniden yapılanmasını destekleyen ürün, saçlarınızı ağırlaştırmadan bakım yapıyor. Paraben ve parafin içermeyen şampuan tüm saç tipleri için ideal.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe