Kadınların vazgeçilmez imzası

0
“Kadının kokusu ayakkabısından ve çantasından daha önemlidir...” Bunu bizzat Marc Jacobs’ın kendisi söylüyor. Şimdi sadece Boyner’de satılacak olan Marc Jacobs parfümleri kendini farklı hissetmek isteyen kadınlara hitap ediyor.

Kadınların ayakkabıdan ve çantadan daha çok kokuları üzerinde çalışmaları gerektiğini düşünen Marc Jacobs, bir kadının her şeyden önce kokusuyla ilgi çekeceğine ve iz bırakacaksa bunun kokusu olacağına inanıyor. Teniyle bütünleşen doğru parfümü seçmeyi bilen kadınlar, kişiliklerini bütünleyen bir tarz yaratırlar. Koleksiyonundaki iddiasını parfümde de sürdüren Marc Jacobs, 2001’den bu yana zenginleşen ürün gamıyla tarz sahibi kadınların imzası olmayı sürdürüyor.

Dokunduğu her şeyi altına çeviren ünlü modacı Marc Jacobs'un büyüleyici parfümleri sizin de başınızı döndürüyorsa, doğru adres şimdi Boyner.

Marc Jacobs bağımlılık yaratır

Bir parfümü beğenmek için kokusu kadar şişesinin tasarımı da aynı özende olmalı. Kullandıktan sonra atmaya kıyamayacağınız tasarım harikası şişeleriyle Marc Jacobs parfümleri, sadece teninize değil, ruhunuza da hitap ediyor, bağımlılık yaratıyor.

Sofistike kokusuyla, şimdiden sezonun en iyi 10 parfümü arasında yerini alan Marc Jacobs Decadence’la birlikte ferah, dinamik ve dolgun notalarıyla günün her saatinde kendinizi canlı, mutlu ve pozitif hissetmenizi sağlayan tüm Marc Jacobs parfümleri, mutluluk saçan zarif ve iddialı tasarımlarıyla bu sezon sadece Boyner’de.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe