Güzel uyanmak diye bir şey var.

0
Yatağa girmeden önce cildinizi uygun bir ürünle temizleyerek, gece kreminizi sürüp göz çevresi bakımını ihmal etmezseniz yataktan bir prenses edasıyla kalkmamanız için hiçbir neden yok.

Kim istemez ki yataktan Uyuyan Güzel gibi kalkmak… Işıl ışıl parlayan bir cilt, dinlenmiş bakışlar, ahenkle dans eden saçlar… Oysa çoğumuz yataktan çıktığımızda aynada gördüğümüz yüz bizi şişmiş gözaltları, akşamdan kalan makyaj kalıntıları, matlaşmış ve sağlıksız görünen bir ciltle karşılıyor. Aslında “güzel uyanmak” diye bir şey var ve yapmamız gereken sadece yatağa girmeden önce 5 dakikayı cildimize ayırmak!

Her şeyin başı temizlik

Uyumadan önce yapmanız gereken en önemli şeylerden biri tabii ki cildinizi temizlemek. Çünkü gün boyunca zaten cildimiz yeterince kirleniyor. Makyajın yanı sıra bir de dış ortamda maruz kaldığımız toz, kir, egzoz gibi etkenler var. Eğer gece yatmadan önce cildinizi temizleme gibi bir alışkanlığınız yoksa hele bir de makyajla uyuyorsanız o zaman gelsin siyah noktalar, sivilceler, lekeler… Bu yüzden yatağa gitmeden mutlaka cildinizi yıkayın. COSMED’in cildi gün boyu maruz kaldığı kir, makyaj ve yağdan kolayca arındıran DAY – TO – DAY Temizleme Jeli, tüm cilt tiplerinin kullanabileceği bir ürün. Cildi yağ ve nem dengesine zarar vermeden temizlemekle kalmıyor; cilt yenileyici, nem ve enerji kaynağı 4 mineralden oluşan yapısı sayesinde cildin nem tutma kapasitesini artırırken yenilenmesine de yardımcı oluyor.

Hassas ciltlere özel olarak geliştirilmiş COSMED Ultrasense Yatıştırıcı Temizleyici Köpük ise cildi kir, toz, yağdan arındırırken içeriğindeki bitkisel özlerle hassaslaşan cilt dokusunu yatıştırmaya ve yeniden hassasiyet oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Cilt kızarıklıklarını azaltmaya destek olan ürün, cildin yenilenme sürecinin hızlandırılmasına ve doku bozukluklarının giderilmesine de katkı sağlıyor

Çizgilere savaş açın

Cildimizi iyice temizlediğimize göre şimdi sıra ikinci adımda… Krem zamanı! Gece biz uyurken cildimiz uyumuyor, yaralarını sarıp kendini onarıp yeniliyor. İşte tam da bu nedenle gece kremi ve göz çevresi kremine ihtiyaç duyuyoruz. Bu kremlerle cildin onarım ve yenilenme sürecini destekliyoruz. COSMED REVOLUTION Kırışıklık Onarıcı Gece Kremi hem cildinizdeki ince ve derin çizgilerin giderilmesine yardımcı oluyor hem nemlendiriyor. Ürün içeriğindeki Matrixyl3000™’in peptitleri sayesinde, cildin genç, diri görünümünün geri kazanılmasına ve yeni çizgi oluşumunun önlenmesine de destek oluyor.

COSMED REVOLUTION Yenileyici Göz Çevresi Bakım Kremi, özel formülü sayesinde “kaz ayağı” şeklinde oluşan ince ve derin çizgilenmelerin giderilmesine, daha genç bakışlar için göz çevresinin diri görünümünün geri kazanılmasına ve çizgi oluşumunun önlenmesine yardımcı oluyor. Her iki üründe Sibirya çam fıstığı, susam ve buğday yağlarının özel karışımıyla cilt dokusunun yenilenmesi için gerekli vitamin ve mineral desteğini sağlıyor. “Candeia” ağacının kabuklarının öğütülmesiyle elde edilen alfa bisabolol ise en hassas ciltlere bile gereken nem desteğini veriyor ve cilt dokusunun yenilenmesine katkı sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !