Erkekler Bu Saçlara Bayılıyor!

0

Saçlar güzelliğin en önemli parçası. Güzel görünen saçlar için dakikalarca –bazen saatlerce- uğraşırız. Peki saçlarınıza bir de “onların” gözünden bakmaya ne dersiniz?

Bu konuda da işinizi kolaylaştırmak için kolları sıvadı ve erkeklere en beğendikleri saç modellerini sordu. İşte erkeklerin favori saç şekilleri ve bu saçlara sahip olmak için öneriler...

Doğal ve Yumuşak Saçlar Dokunma İsteği Yaratıyor

Yumuşak ve doğal bir görünüme sahip saçlar, erkeklerde ‘saça dokunma’ isteği yaratıyor. Cazibenizi artıracak ve karşı cinsi etki altına almayı kolaylaştıracak bu saç şekli için birkaç adımlık uygulama yeterli olacaktır. Doğal dalgalı saç modelini yapmadan önce saçları şampuanla yıkayıp, saç kremi uygulamanız gerekiyor. Sonrasında saçlar hafif nemli kalacak şekilde kurulanıp, üzerine saç köpüğü uygulanabilir. Veya bigudi, maşa ya da saç düzleştiriciyle kalın dalgalar da yapılabilir. Doğal görünümü desteklemek için, parmak uçlarıyla dalgaları dağıtabilirsiniz.

Düz Saçın Cazibesi

Parlak ve düz saçlar da erkeklerin en sevdiği modellerin başını çekiyor. Bu modele sahip olmak için saçlarınızı şampuanladıktan sonra, hafif nemli kalacak şekilde kurutun. Sonrasında düzleştirici ile saçlarınıza şekil verebilirsiniz.

Yataktan Yeni Çıkmış Gibi

Yataktan yeni çıkmış gibi görünen saç modelini de erkekler çok seviyor. Üstelik bu saç modelini uygulamak çok pratik. Saçlarınızı şampuanla yıkadıktan sonra, saç kremiyle pürüzsüz bir görünüm kazandırın. Saçlarınız henüz ıslakken hacim veren jel kullanın. Son olarak, saç kurutma makinesiyle saçlarınızı gelişgüzel kurutmayı unutmayın.

Tüm Zamanların Vazgeçilmezi: At Kuyruğu

Kadınların tüm yüz hatlarını ve boynunu açığa çıkaran at kuyruğu saç modeli, geçmişten bugüne erkeklerin en sevdiği model olma özelliğin elinden bırakmıyor. Bu saç modeline sahip olmak için saçlarınızı yıkayıp kuruttuktan sonra, saç spreyi uygulayın ve çengelli toka yardımıyla sıkıca toplayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe