Yalan söylediğini nasıl anlarım?

0
Ona dün gece ne yaptığını sorduğunuzda cümlesine ‘Dün gece ne mi yaptım?’ diye başlıyorsa o zaman büyük ihtimalle sizden bir şeyler saklıyor demektir. İşte partnerinizin yalan söyleyip söylemediğini anlamak için dikkat etmeniz gereken noktalar…

Mum ışığı eşliğinde bir yemek… Romantik bir gece… Her şey mükemmel… Peki, karşınızdaki size bazı konularda yalan söylüyor olabilir mi? İşte yalan söyleyenlerin ortak davranışları…

Göz temasından kaçınıyor

Uzmanlar bacak sallamanın ya da el titremesinin heyecanlı bir ruh halinin göstergesi olduğunu belirterek şunları söylüyor; “Gözlerinizin içine bakmadan konuştuğu şeyleri bir kenara not alın.”

Bir erkek sadece utangaç bir mizaca sahip olduğu için de konuşurken gözlerinize bakamıyor olabilir. Fakat genelde yalan söyleyen insanların bu tür bir göz temasından kaçındığı herkes tarafından bilinen bir gerçektir.

Kendisinden bahsetmek istemiyor

Birçok erkek, özellikle de karşısındaki kadını etkilemek istiyorsa kendisinden konuşmaya bayılır. Uzmanlar kendisine sorulan sorulara soruyla karşılık veriyorsa birlikte olduğunuz erkeğin sizden bir şeyler sakladığı konusunda hemfikir.

Programı her zaman o yapıyor

Nerede yemek yiyeceğinize, ne zaman ve nerede buluşacağınıza hep o karar veriyor. Dolayısıyla her zaman oyunu yönlendiren, ilişkinin kontrolünü eline alan kişi o oluyor. Size herhangi bir konuda yalan söylüyorsa buluşmalardaki her türlü detaya kendi karar verdiği için size her zaman hazırlıklı yakalanıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe