Çekici görünmek için doğru giyinin

0
Uzmanlar yapılacak ufak rötuşlarla vücut kusurlarınızı örterek çok daha iyi görünmeyi başarabileceğinizi belirtip bunu başarabilmek için gerekli tüyoları da veriyor. İşte iyi, çekici ve kusursuz görünmenin ipuçları…

Vücut kusurlarınızı örtecek doğru giyim tarzı sayesinde, iyi görünmekle ilgili tüm sıkıntılarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. Bunun için, tüm gardırobunuzu yenilemeniz de gerekmiyor. Ufak rötuşlarla çok daha iyi görünmeyi başarmak elinizde.

İç çamaşırı

Uzmanlar, kadınların her zaman göğüslerini tam toparlayan bir sutyen giymeleri gerektiğini belirtiyor. İyi bir sutyenin, göğüsleri kaldırıp beli ortaya çıkarttığını vurgulayan uzmanlar, ince askılı üstler giyiliyorsa, sutyen askılarının görünmesinde bir sakınca olmadığını ifade ediyor.

Aksesuar

Balıkçı yaka bir kazağın üzerine asla kolye ya da fular takmayın. Kısa boylular da, kalın ve tasmayı andıran kolyelerden uzak durmalı. Yüzü kilolu veya gıdısı bulunanlar ise uzun küpeler takmalı.

Ayakkabılar

Ayak bilekleriniz kalınsa, düz, babet ve bilekten bağlı ayakkabılardan kaçınmaya çalışın. Bacaklarınız çok inceyse, ince ve sallanan topuklu ayakkabıları tercih etmeyin.
 
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe