Modanın gerisinde kalmayın

0
Minicik etekler, uçuşan kumaşlar, sıcak renkler, geçmişin izlerini yaşatacak nostaljik detaylar… Hepsi en çok karşılaşacağımız tercihler olacak. Eğer modanın gerisinde kalmak istemiyorsanız yeni trendlere bir göz atın.

Renkler:
Yazın sıcaklığı ve enerjisinin modaya yansıması renklerin çeşitliliğiyle kendini gösteriyor. Bu yaz, pembenin saltanatı yaşanacak. Özellikle uçuk pembenin giyimden çanta ve ayakkabıya kadar kendini göstermesi, tüm modacılarından koleksiyonlarında fark edildi. Lavanta, kanarya sarısı, mercan ve elma yeşili de sıklıkla rastlanacak olan renkler.

Güzelliğiniz yansıyacak seksi elbiseler:
Vücut hatlarını ortaya çıkaran seksi, straplez elbiseler… Daracık etekler kadınsılığı hissettirmeden etrafa yayacak. Kışın kalın kazaklar, paltolar ardına gizlenen vücutlar, üste oturan kesimlerle özgürlüklerini ilan ediyorlar. Ceketlerle tamamlanan çiçek desenli etekler, güçlü ve gösterişli kadınları yansıtacak.

50′ler:
Rengarenk kapri pantolonlar düğmeler ve fiyonklarla süsleniyor. Yuvarlak hatlı eleklerse dönemin hamın hanım görüntüsünü geri getiriyor. Kolları bilek üstünde kalan kuplu ceketler, hem etekler hem de kapri pantolonlarla beraber kullanılacak kilit parça olacak. Kalçaya takılan kemerler ve kurdelelerle yaratılacak masum hava, çiçekli desenlerle sevimli ve hareketli bir havaya bürünüyor.

Tüy gibi hafif kumaşlar, ince kumaşlar:
İncecik, tüy kadar hafif kumaşlar, doğal tonlarda vücutlarla birleşecek. İpekli jarseler, pamuklular ve viskonlar bu tiril tiril havayı yakalıyor. Bej ve krem tonlarında tercih edilecek kumaşlar, özellikle V yakalı üstlerde kendini gösteriyor. 50lerin yansımalarından biri olan hırkalar da yokmuş hissi verecek kadar ince ve zarif olacak.

Çiçekler:
Rengarenk çiçekler kumaşların üstünde göz alıyor. Elbiseler, çantalar, bikiniler, tokalar, ayakkabılar… Kısaca bu yaz her yerde çiçek var. Emprime elbiselerin bu yazki hakimiyeti tartışılmaz…
 
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe