Daha iyi bir seks hayatı için öneriler

0
Yatakta mutluluğu yakalamak için birinin size sihirli değnekle dokunmasını beklemiyorsunuz herhalde, değil mi? Seks hayatınızı iyileştirmek için seçebileceğiniz öyle çok yol var ki… İşte 10 öneri…

Yatakta mutlu değil misiniz? Yanıtınız “hayır” mı? Emin olun, yalnız değilsiniz. Seks hayatı ile ilgili İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre insanların sadece yüzde 44’ü tamamıyla mutlu bir cinsel hayata sahip. Biz bu yüzdenin Türkiye’de daha da düşük olduğunu tahmin ediyoruz. Mutlu olanlara mutluluklarının devamını dileyerek, daha iyi bir seks hayatına ihtiyaç duyanlara birkaç tüyo veriyoruz.

Çıplakken rahat olun
Hiç kimse mükemmel değildir, unutmayın. Daha iyi bir seks hayatı için kendinizi çıplakken de sevmeyi öğrenin. Çoğu kadın olumsuz vücut imajından dertlidir ve kendini çıplakken gizlemeye çalışır. Bir taraftan sağlıklı beslenerek, düzenli egzersiz yaparak vücudunuza güveninizi artırın, ama diğer taraftan çıplakken aynanın karşısına geçtiğinizde kendinize seveceğiniz bir yerler bulun. Bu, omuzlarınız da olabilir, poponuz da…

Masaj yaptırın
Eğer çok stresliyseniz ve kendinizi seks yapacak moda bir türlü sokamıyorsanız, gevşemeye ihtiyacınız var demektir. Duşa girin ya da kendinize köpüklü bir küvet hazırlayın. Yanında bir kadeh şarabın da size eşlik etmesinde hiçbir sakınca yok. Banyodan çıktıktan sonra eşinizden biraz şehvetli bir masaj talep edin. Başınızdan ayak parmaklarınıza kadar bir masaj, seks öncesi için harika bir hazırlıktır. Böylece kan akışınız hızlanır ve enerjiniz artar.

Orgazm sorununu aşın
Orgazm olmakla ilgili bir sorununuz mu var? Bu sorunu kendi kendinize, bedeninizi hissederek, ona dokunarak aşmaya çalışın öncelikle. Her sevişmede orgazma ulaşamayacağınızı ya da zor ulaşacağınızı bilmek sizi seks yapmaktan uzaklaştırabilir.

İsteklerinizi anlatın
Çantasına bırakacağınız bir notla ya da kulağına fısıldayarak ne istediğinizi ona söyleyin. Bu küçük bir önsevişme taktiği de olabilir, büyük bir fantezi de. Ama eşinizin sizin ne istediğinizi bilmesi gerçekten önemli. Sizin beklentilerinizi anlaması için oturup dua edeceğinize açıkça söyleyin işte. Elbette seks hayatını iyileştirmek için her iki tarafa da iş düşüyor.

Vajinal kuruluğu önleyin
Vajinal kuruluk çoğu kadının sorunu. Bu, ağrılı birleşmeler yaşanmasına neden olup cinsel ilişkiyi korkulan bir şey haline getirebiliyor. Kayganlaştırıcı jel ya da yağlar ve masaj losyonları bu sorunu gidermede işinize yarayabilir.

Yeni pozisyonlar deneyin
Sadece misyoner pozisyonuyla geçiştirdiğiniz bir seks hayatınız varsa ona yeni bir tat katmanın zamanı gelmiş demektir.

Seksi kokun 
Eşinize seksi bir koku yaymak için süreceğiniz parfüm çok önemli. Güzel bir koku taşıdığınızda, partneriniz size daha da yaklaşmak isteyecek, o yaklaştıkça da kimyasal reaksiyonlar devreye girecek, göreceksiniz. Çünkü parfümlerin içeriğinde bulunan bazı esanslar hormonları harekete geçirmeye çok elverişli.

Afrodizyakları deneyin
Afrodizyak yiyecekleri menünüze eklediğinizde şehvet dolu geceler yaşamanız olası. Öyleyse hayatınızda bir değişiklik yapın ve Orgazma hazırlayan yiyecekleri de mutfağınızda bulundurun.

Zevk noktalarınızı keşfedin
Daha iyi bir seks hayatı daha hazlı bir seks hayatı demektir. Seksten daha fazla haz almak istiyorsanız, erkeğinizi zevk noktalarınıza doğru sürüklemekten utanmamalısınız. Tabii bunun için önce bu noktaları kendiniz keşfetmelisiniz. Bu keşifte size yardımcı olacağını düşündüğümüz yazımıza tıklayın. Tabii erkeğinizin de hassas noktalarını bilerek daha hazlı sevişmeler yaşayabilirsiniz.

Kaynak: pudra
 
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe