5 Adımda Yumuşak Bir Cilt

0
Kışa girerken cildimiz, rüzgar, soğuk ve gözenekleri tıkayan kirli şehir havasının etkisi altında kalıyor. Cildimiz tüm bu etkenlerle soluklaşıyor, yumuşaklığını ve pürüzsüzlüğünü kaybediyor.

Kışa girerken cildimiz, rüzgar, soğuk ve gözenekleri tıkayan kirli şehir havasının etkisi altında kalıyor. Cildimiz tüm bu etkenlerle soluklaşıyor, yumuşaklığını ve pürüzsüzlüğünü kaybediyor. Ama merak etmeyin. Cildinizin güzel ve bakımlı bir kış geçirmesi için bazı tavsiyelerimiz var.

Arınma

Cildinizi derinlemesine temizlemek için köpük jel kullanın. Cilt tipinize uygun jeli seçmeyi unutmayın. Yağlı, kuru ve karışık ciltler için farklı seçenekler vardır. Daha az kimyasal içeren meyve asidi özlü kremleri tercih edin.

Pul Pul Dökülme

Meyve asidi özlü peeling kremleri cildin yaşlanmış katmanlarıyla derinlemesine savaşır. Ciltteki ölü hücrelerin dökülmesine ve yenilerinin oluşmasına yarımcı olur. Dökülen derinin altından daha parlak ve yumuşak bir deri çıkar.

Ara Maske

Su bazlı bir maske peeling işlemi gören cildinizi ferahlatır. Cildinizin durumuna ve cilt tipinize göre seçeceğiniz maske cildinizin iyileşme sürecini hızlandırır.

Final Dokunuşu: Serum

Cildiniz canlandıktan sonra parlaklığını koruması ve çevredeki olumsuz faktörlerden etkilenmemesi için özen göstermelisiniz. Bu nedenle cildinizi yumuşatan ve rahatlatan serumlar kullanın.

Gece

Yatma vaktiniz gelince cildinizi rahatlatan bir gece kremi kullanabilirsiniz. Böylece cildiniz gece de onarılmaya ve temizlenmeye devam eder.
 
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe