Kübey Hatun'un sırrıyla cildiniz yeniden doğuyor

0
Kübey Hatun'un sırrıyla cildiniz yeniden doğuyor

Türk mitolojisinin doğum tanrıçası Kübey Hatun’un güçlü ve bağımsız ruhunun ürünü “hayat suyu” İsviçre’nin güzellik formülleriyle birleşti, bir anne şefkatiyle cildinizin yeniden doğmasına yardımcı olan QBY Beauty ürünleri ortaya çıktı.

Güzellik konusunda kadınlar hem yüzyıllardır uygulanan teknikleri hem de bilimin yeniliklerini yakından takip eder. Türk mitolojisinin en güçlü kadın karakterlerinden doğum tanrıçası Kübey Hatun’un anne karnındaki bebeklere can veren hayat suyundan esinlenerek yola çıkan QBY Beauty, doğallığı inovasyonla birleştirerek kendinizi özgüvenli hissettirecek gelişmiş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Kübey Hatun'un sırrıyla cildiniz yeniden doğuyor


İsviçreli bir şirket olan Mibelle’in gelişmiş formülasyonlarını kadim sırların ışığında yorumlayan QBY Beauty sadece güzelliğe önem vermeyi değil sürdürülebilirliği ve etik kurallara uymayı ilke edinmiş bir marka. Ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmeden ve zararlı kimyasallar kullanmadan üreten QBY  Beauty, geri dönüştürülebilir ve biyolojik olarak parçalanabilir ambalajlar kullanarak çevresel etkiyi en aza indirmeyi hedefliyor.

Yaşı, cilt tipi veya bütçesi ne olursa olsun güzelliği tüm kadınlar için erişilebilir kılmak isteyen firma uzun araştırmalar sonucunda lüks bakım ürünlerinin sahip olduğu özellikleri içeren bir ürün yelpazesi geliştirdi. Cilt temizleme ve bakım serumları, bakım yağları ve nemlendirme ürünlerinden oluşan ürün yelpazesinde silikon, paraben, alkol, sabun, parfüm vb. kimyasal maddeler kullanmayan marka, sürdürülebilir ürünleriyle cildinizi yeniden doğmaya davet ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !