Kanada Dil Okulu Ücreti Ne Kadar

0
Kanada Dil Okulu Ücreti Ne Kadar

Kanada en çok dil okulları yer aldığı ülkeler arasında yer alıyor. Bu ülkeden en iyi dil okullarında en uygun fiyatlar karşılığında eğitim alabilirsiniz. Bu sayede kanada dil okulu fiyatları %100 memnun kalabilirsiniz.

Ülkeden yabancı dil okulu ücretlerinizi ülkemiz üzerinden ödeyebilirsiniz. Çünkü aracı kurumlar Türkiye üzerinden danışmanlık hizmetleri sunuyor. Bu firmalardan Kanada yabancı dil okulu fiyatı gözden geçirebilir ve ödemenizi aynı firmanın sitesinden banka kredi kartınızdan yapabilirsiniz.

Kanada Dil Okulu Ücreti Ne Kadar?

Kanada dil okulu fiyatları şuanda ise ortalama olarak 4 haftalık eğitimlerde minimum 890 CAD ve maksimum olarak da 1400 CAD aralığında olabiliyor. Bu bakımdan da en uygun gördüğünüz paketi satın alabilirsiniz.

CAD ise doğrudan Kanada resmi para birimidir. Bu nedenle Kanada yabancı dil eğitimlerinizin ödemelerini sadece bu para birimi üzerinden ödeyebilirsiniz. Fakat ülkemiz üzerinden ödemenizi Türk Lirası bazından da yapabilirsiniz.

Kanada Dil Okulu Şartları Nelerdir?

Kanada bölgesinden dil okulunda yabancı dil eğitimi almak için öncelikle yasal olarak 18 ila 23 yaş aralığında yer almanız gerekir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız, ön lisans, lisans veya yüksek lisans öğrencisi olmanız, son dönemdeki not ortalamanızın en azından 2 ila 4 puan aralığında yer alması, Kanada öğrenci vize belgenizin olması gerekir.

Tüm bu şartları taşımanız Kanada dil okulu başvurunuzun olumlu olarak neticelenmesi açısından hayati bir önem arz ediyor. Bu bakımdan yabancı dil okulu başvurusu öncesinde bu şartları tekrardan gözden geçirmenizde yararlar söz konusudur.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !