Popkop.com Yurtdışında eş arayan adayları, ideal Türk üyeleri ile buluşturuyor

0
Popkop.com Yurtdışında eş arayan adayları, ideal Türk üyeleri ile buluşturuyor
Yurt dışından eş adayları ile evlilik son yıllarda birçok ülkede popüler hale gelmeye başladı.

Araştırmalara göre, dünyanın farklı ülkelerinden kadınlar farklı amaçlarla göç edebilirken, Türk kadınları genellikle yurt dışında yaşayan aileleriyle birleşmek veya evlilik gibi sebeplerle göç ediyor.

Z kuşağı kadınlar yurt dışında yaşamaya daha istekli görülüyor. Bu durum Türkiye’de yaşayan gençlerin yurt dışından evlenme taleplerini artırıyor. Uluslararası evlilik ve tanışma sitesi Popkop, özellikle Z kuşağının yurt dışında yaşama tercihlerinden yola çıkarak eş adaylarını güvenilir bir ortamda buluşturuyor.

Popkop Ülke Müdürü Hale Kurt, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere bir çok ülkeden eş adaylarını Türkiye’deki potansiyel partnerleri ile güvenilir bir sistemle buluşturduklarını söyledi.

Araştırmalar, Z kuşağı kadınların özellikle daha iyi şartlar için yurt dışından evlenmeyi tercih ettiğini gösteriyor. Bu çerçevede Popkop Türkleri aradıkları ideal partnerleri ile buluşturuyor.

“Kişilere özel danışmanlık hizmetlerimizle mutlu evliliklere zemin hazırlıyoruz.”

Kurt, Ocak ayında farklı ülkelerden bir grup eş adayını buluşturmaya hazırlandıklarını da sözlerine ekledi.

“Eş adayları gizlilik esası ile güvenli bir şekilde tanışıyor”


Platformun eşleştirme sistemi eş adaylarının beklentilerine göre geliştirildi. Bir çok ülkeden evlenmek isteyenleri Türkiye’deki adaylarlada buluşturan platformda deneyimli danışmanlar hizmet veriyor. Platformda başvuru yapan kişiler ilk etapta bir değerlendirmeye alınıyor.

Eş adaylarının kişisel özellikleri özenle inceleniyor ve danışmanların rehberliğinde en uygun eşleştirmeler yapılıyor.

Adayların gelirleri, eğitimleri, sabıka kayıtları gibi önemli veriler inceleniyor ve uygun görülen eş adaylarına, potansiyel partnerlerin fotoğrafları ve kişisel bilgileri paylaşılıyor. Eş adaylarının seçimine göre tanıştırma randevusu planlanıyor. Gizliliği esas alan platform, adayların güvenli bir şekilde tanışmasını sağlıyor.

“Adayların profilini sadece danışmanlar görebiliyor”


Evlenmek isteyen bekarların müstakbel eşini bulmasına yardımcı olan popüler çöpçatanlık ve arkadaşlık sitesi Popkop’a üye adayların, kendileri için en uygun adayı bulmak için bazı soruları cevaplamaları gerekiyor.

Bu cevaplara göre bir analiz yapılıyor ve analizde ortaya çıkan sonuçlara göre en uygun adaylar eşleştiriliyor. Adayların profilini sadece danışmanlar görebiliyor ve sadece danışmanların uygun gördüğü eş adaylarıyla eğitim, meslek, yaş ve profil fotoğrafları paylaşılıyor.

Başvurular tamamen gizlilik içerisinde işleme alınıyor. Ardından birebir online görüşmelerle tamamen kişiye özel bir hizmet sunuluyor. Yüksek oranda doğru eşleştirme sağlayan Popkop, Avrupa başta olmak üzere birçok ülkede faaliyetlerini artırmaya devam ediyor.  

Kayıt olmak için : www.popkop.com

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !