Fitohydro Jel

0
Fitohydro Jel

Soğuk havaların gelmesiyle cildin ihtiyaç duyduğu nem oranı artıyor. Nem verme ve tedavi etme özelliği ile piyasaya sürülen Fitohydro jel, vücutta cilt dokusunun yenilenmesi gereken durumlarda kullanılan jel formunda bir ürün olarak öne çıkıyor. Fito Hydro jel formulasyonuna sahip olduğundan ürünün sürümü ve kullanımı çok rahattır. Krem ve merhemlere göre daha kolay uygulandığı için geniş yüzey ve kıllı alanlarda kolaylıkla sürülebilir.

Ürünün içeriğine gelince şunu net şekilde belirtmeliyiz ki ürünün %87 ‘si sudan oluşur. Etkin maddesi, triticum vulgare sulu ekstresi olmakla beraber, yardımcı madde olarak da setostearil alkol içeriyor. Form olarak beyaz, yumuşak ve opak homojen bir yapısı var. Bunun yanında Fitohydro jel ambalajı içerisinde 50 mg/g ölçülerinde ürün bulunuyor.
 
Fitohydro Jel Krem Uygulama Alanları

Her derecede olan yanıklarda, akneli ciltlerde, kapanmayan yaralarda, mesleki entoksikasyonun sebep olduğu cilt rahatsızlıklarında, soğuk sebebi ile oluşan çatlaklarda, cilt dokusunun yenilenmesinin farklı nedenlere göre yavaşladığı veya değiştiği olgularda kullanılabilir. Farklı nedenlerle yüzde oluşan kızarıkları ve kılcal damar görünümünü azaltarak cilt eşitliği sağlar. 
 
Fitohydro Jel Krem Uygulama Şekli 

Genel olarak Fitohydro jel krem, cilt üzerine haricen kullanılıyor. Krem, bir spatül ya da buna benzer başka bir uygun alet yardımı ile yara bölgesine sürülüyor. Bununla beraber, gazlı bez ile kapatılıp, sonra bu bezin de krem ile sıvanması öneriliyor. Bunun sonucunda uygulamanın yumuşaklık ve plastisitesi korunmuş oluyor.

Sonrasında da tekrardan ilaç uygulanırken, spesifik endikasyonların dışında, yaralı olan bölgenin, önlem almak amacı ile steril su ile yıkanması gerekiyor. Genelde Fitohydro jel özellik olarak, tamamen suda çözünme özelliğine sahip oluyor. Gün içinde en az 2 defa olguların önem derecesine, durumlarına ya da yayılımlarına bağlı olarak, hafif bir şekilde masaj yaparak uygulanabilir.
 
Fitohydro Jel Krem Özellikleri

Fitohydro jel, lokal bir şekilde uygulandığı için ve %87 su içeriğine sahip olduğundan gebelikte emniyetli bir şekilde kullanılıabiliyor. Etken maddelerinin süte geçip geçmediği çok ayrıntılı bir şekilde bilinmiyor ancak özellikleri itibarı ile laktasyon döneminde son derece emniyetli bir şekilde kullanılıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe