Saçların eşsiz gücünü keşfetme zamanı

0
Saçların eşsiz gücünü keşfetme zamanı

‘’Saçların, Eşsiz Gücün’’ diyerek saç hikayelerine odaklanan Sephora ile Belçim Bilgin, Hayal Köseoğlu ve Ezgi Gör’ün saç stilleri başrolde!  

Güzellik ve kozmetik dünyasında küratör rolünü üstlenen Sephora ‘’ Saçların, Eşsiz Gücün’’ sloganıyla Magnet Quarterly iş birliğinde sanat dünyasının sevilen yetenekli isimlerinden Belçim Bilgin, Hayal Köseoğlu ve Ezgi Gör ile saç hikayeleri üzerine çok keyifli bir çekim gerçekleştirdi.  Saç bakım ve onarım uzmanı Ahmet Çoban’ın Sephora saç bakım ürünleriyle yaptığı yenilikçi bakım ve şekillendirici uygulamalarla ünlü isimler, farklı saç stillerini keşfetti, ortaya keyifli görüntüler çıktı. 

Özgün saç stilleriyle dikkat çeken sanatçılar, çekim sırasında saç bakım rutinlerini tüm samimiyetleriyle paylaşmaları ise izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Saç hikayelerinin paylaşıldığı bu özel çekimde Belçim Bilgin sağlıklı ve ışıltılı saçlarıyla, Hazal Köseoğlu yaz trendleri arasında yer alan örgülü ve doğal bitişli saçları, Ezgi Gör ise göz alıcı bukleli saç stiliyle bakım rutinlerine dair sırlarını da paylaştılar.

Kıvırcık, ince telli ya da normal veya çabuk yağlanan saçlar için hedefe yönelik ürün alternatifleriyle saç bakım kategorisinde öne çıkan Sephora, ünlü isimlerin saç hikayelerini güzellik tutkunlarıyla paylaşmaya devam ediyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe