Vegan Keratinin ve temiz formüllerin saçtaki gücü…

0
Vegan Keratinin ve temiz formüllerin saçtaki gücü…

Temiz içerikler mi yoksa yüksek performans mı? Şimdi saç bakımınız için ikisi arasında seçim yapmanıza gerek yok! Schwarzkopf Professional, yeni Bonacure Clean Performance serisi ile her iki özelliği bir araya getiriyor. Bonacure markasının ileri teknoloji gücü; yepyeni profesyonel ve temiz formüllerle birleşiyor! BC Bonacure Clean Performance ile kullanıcılar, saçlarda olağanüstü sonuçları deneyimlerken daha sürdürülebilir bir dünya için üzerlerine düşeni de yaparak hem güzel hem de iyi hissediyor. 

Bonacure Clean Performance; üç temel değeri olan ileri teknoloji, temiz formüller ve sürdürülebilir ambalaj ile güven uyandırıyor. Bonacure Clean Performance’ın yeni nesil temiz ve ileri teknolojisi ise yeni “Vegan Bakım Kompleksi”ni içeriyor. Vegan Keratin ve Cell Equalizer teknolojilerinden oluşan bu kompleks, aktif cilt bakım içerikleriyle tüm saç tiplerinde sağlıklı ve güzel sonuçlar yaratıyor. %100 vegan ve profesyonel formüller; sülfat*, silikon, paraben, mineral yağ, mikroplastik ve yapay renklendirici içermiyor. Güçlü biyoçözünürlüğe sahip içerikler, yüksek performanslı teknolojiyle bir arada bulunuyor. Ürünlerde kullanılan tamamen geri dönüştürülebilir ve gezegen dostu ambalajlar, aynı zamanda %97'ye kadar geri dönüştürülmüş plastikten yapılıyor.

Bonacure Clean Performance – İleri Teknoloji:
Schwarzkopf Professional'ın yeni Vegan Bakım Kompleksi, her Bonacure ürününün kalbinde yer alan bir yenilik olarak öne çıkıyor. Bu teknoloji, saçın iç korteks tabakasındaki gücü ve esnekliği artıran Vegan Keratin ile saçın dış tabakasındaki kütikülü hizalayarak kapatan Cell Equalizer teknolojisinin birleşimi.

Bonacure Clean Performance formüllerinde bulunan Vegan Bakım Kompleksi, dış ve iç etkiler ile saça birçok fayda sağlıyor:
• Saçın iç gücünü artırıyor.
• Saçı güçlendirmeye ve daha elastik hale getirmeye yardımcı oluyor.
• Kolay tarama sağlıyor (ıslak ve kuru tarama sırasında).
• Saçın şekillenmesini kolaylaştırıyor, elektriklenmeyi ve kabarmayı azaltıyor.
• Saçın iç tabakasını yenileyerek bir kalkan oluşturuyor, sağlığını ve parlaklığını koruyor.

Bonacure Clean Performance, her biri yüksek performanslı cilt bakımından ilham alan bileşenler içeren, beş renkli seriye sahip:

• Yıpranmış saçlar için Acil Kurtarma Serisi: Arjinin ile tek uygulamada 3 yıllık yıpranmayı tersine çeviriyor.

• Kuru saçlar için Nem Yükleme Serisi: Gliserol ile 48 saate kadar nemli bir saç hissi sunuyor.

• Renklendirilmiş saçlar için Renk Koruma Serisi: pH 4.5 ile saç yapısını yeniden dengeliyor. Saçı ideal pH seviyesine getirerek rengini koruyor ve akmasını engelliyor.

• Tüm saç tipleri için Dengeleyici Temizleme: Tokoferol ile ürün kalıntılarını yok ediyor, saçı kirliliğe karşı korumaya yardımcı oluyor.

• Kalın telli, asi ve elektriklenen saçlar için Elektriklenme Karşıtı Seri: Babassu Yağı ile saçı elektriklenmeye karşı 72 saate kadar koruyor.**

Bonacure Clean Performance – Temiz Formüller:
Bonacure Clean Performance; sülfatlar*, silikonlar, parabenler, mineral yağlar, mikroplastikler ve yapay renklendiriciler içermeyen %100 vegan*** profesyonel formüller içeriyor ve yüksek düzeyde biyolojik olarak parçalanabilirliğe sahip (%88'den %99'a kadar).

Bonacure Clean Performance, biyolojik olarak parçalanabilirliğin ötesine geçen bir çevre taahhüdünü de benimsiyor. Saç bakım kremlerindeki yeni benzersiz Hızlı Durulama teknolojisi, ürünü durulamak için %50 daha az su gerektiği anlamına geliyor. Sülfat içermeyen ürünler, içeren ürünlere göre daha az köpürme eğilimi gösteriyor. Ancak yeni Bonacure Clean Performance Şampuanları, sülfatlara* ihtiyaç duymayan, üstün bir performansla önceki Bonacure ürünleriyle aynı yüksek ve güçlü etkiye sahip bulunuyor.

Vegan Keratinin ve temiz formüllerin saçtaki gücü…

Bonacure Clean Performance – Sürdürülebilir Ambalaj:
Gezegen dostu ve tamamen geri dönüştürülebilir Bonacure Clean Performance ambalajları, %97'ye kadar geri dönüştürülmüş plastikten üretiliyor.

Yeni 2022 Bonacure Clean Performance ambalajını üretmek için Schwarzkopf Professional, yeni şişe kapağının piyasaya sürülmesiyle %72 daha az plastik kullanırken 260 tondan fazla plastiği geri dönüştürüyor.

Şu anda en büyük Bonacure üretim tesisi:
• Enerjisini yenilenebilir kaynaklardan %100 yeşil enerjiden temin ediyor.
• Su bazlı yerine, buhar bazlı temizleme sistemi kullanıyor.

2025 yılına kadar, tüm Bonacure üretim tesislerinin minimum %50 yeşil enerji kullanması hedefleniyor

*Sodyum Lauril Sülfat ve Sodyum Laureth Sülfat içermez.
**Eylül 2022 itibariyle lanse edilecektir.
***Hayvansal kaynaklı içerikler içermez

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe