Dudak bakımında çözümler

0
Dudak bakımında çözümler

Rujun dişleri boyamaması için ne yapılır, can sıkan uçuklar nasıl yok edilir? İşte çözümler...

Dudaklara sihirli dokunuş 

Güzelliğinize güzellik katmak, sihirli formüllerle dudaklarınızı konuşturmak ister misiniz? İşte öneriler…

Dudaklarınız inceyse

Eğer dudaklarınızın ince olmasından şikayetçiyseniz ve daha dolgun dudaklara kavuşmak istiyorsanız, mat renkli rujları tercih etmelisiniz. Ayrıca dudaklarınıza daha dolgun bir götünüm kavuşturabilmek için dudak kalemlerini de kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken dudaklarınızı rujunuza uygun bir kalem ile doğal çizgisinin üzerinden çizmek.

Dudaklarınız dolgunsa

Dudaklarınızın olduğundan daha küçük ve dolgun görünmesini istiyorsanız, dudak kenarlarınıza hafifçe fondöten sürebilir yada koyu renkli rujları tercih edebilirsiniz. Ayrıca dudaklarınızı rujunuza uygun bir dudak kalemi ile üst ve alt dudak çizgilerinin hemen altından çizmek de dudaklarınızı daha ince gösterecektir.

Kalınlıklar birbirine uymuyorsa

Eğer alt ve üst dudağınızın kalınlıkları birbirine uymuyorsa, farklı renklerde iki ruj kullanarak bu sorunun da üstesinden gelebilirsiniz. Kalın dudak için koyu, ince dudak için açık renk ruj tercih ederseniz dudak kalınlıklarınız eşitmiş gibi görünür.

Acil çözümler

*“Makyajım tamam” derken rujunuzun dudak kenarınıza taştığını fark ettiniz… Öyleyse yapmanız gereken pamuklu bir çubuk ile taşan ruju temizleyip yerine yine bir pamuklu çubuk yardımı ile fondöten sürmek.

*Rujunuzun kalıcı olmasını istiyorsanız dudaklarınızı önce fondöten ve pudra ile sabitleyip sonrasında ruju uygulamalısınız.

*Rujunuzun dişlerinizi boyamaması için , ruju sürdükten sonra işaret parmağınızı ağzınıza koyun ve dudaklarınızı sıkıca kapatın. Rujun fazlası parmaklarınıza çıkacaktır.

*Parlatıcı sürmeden dudaklarınızı parlatmak isterseniz doğal parlaklık için vazelin kullanabilirsiniz. Vazelin dudaklarınızı hem parlatır hem de rüzgardan korur.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe