Saç ekimi yapan hastaneler

0

Saç ekimi yapan hastaneler


Saç ekimi yapan hastaneler, saç ekim uygulamasını hastane ortamında gerçekleştiren merkezlerdir. Uzman kadro ile yapılan uygulamalar, saç ekiminde başarı oranını yakalamaktadır. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi şehirlerde saç ekimi yapan hastaneler bulunmakta ve pek çok kişi, bu hastanelere yönelim göstermektedir. Saç dökülmesi ve saçlarda meydana gelen açıklıklar için saç ekimi kalıcı bir çözüm olarak dikkatleri çekiyor. İşte kullandıkları teknik ve uygulama başarılarıyla sektörde ön plana çıkan saç ekim hastaneleri!

Saç Ekimi Yapan Hastaneler Listesi

Saç ekimi, çok özel bir uygulamadır ve bu uygulama, belirli işlem basamaklarıyla gerçekleştirilir. Bilindiği üzere saç ekiminde her geçen gün farklı teknikler kullanılıyor. Birçok saç ekim merkezi, teknolojik teknikleri kullanarak saç ekim uygulaması gerçekleştiriyor. Türkiyede birçok hastane, saç ekimi konusunda hizmet veriyor.

Hem yurt içinde hem de yurt dışından birçok kişi, saç ekimi konusunda Türkiyede bulunan hastanelere yöneliyor. En iyi saç ekim merkezi hangisi sorusu kapsamında, ön plana çıkan saç ekim merkezlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Hermest Saç Ekim Merkezi

·         Muttalip Saç Ekim Merkezi

·         Nimclinic Saç Ekim Merkezi

·         Özel Levent Hastanesi Saç Ekim Merkezi

·         Medikal Park Saç Ekimi Merkezi

·         Güven Hastanesi Saç Ekim Merkezi

·         Ankara Başkent Hastaneleri Saç Ekim Merkezi

·         Sibel Ulusan Saç Ekim Merkezi

·         Arenamed Saç Ekim Merkezi

·         Zekeriya Kul Saç Ekim Merkezi

En iyi saç ekim merkezi hangisi sorusunun cevabı olarak yukarıda belirtilen hastane/saç ekim merkezlerini ifade etmek olanaklıdır.

Saç ekiminde güncel ve yeni tekniklerin kullanılması, saç dökülmeleri sonrasında meydana gelen saç açıklıklarında kalıcı çözümlere ulaşılmasını sağlıyor. Saç ekim merkezleri genellikle FUE, FUT, DHI, safir uçlu saç ekimi gibi teknikleri kullanıyor.

Tekniklerin saç ekiminde başarı oranları birbirinden farklıdır. Ama genel olarak belirtilen yöntemlerde yüksek başarı oranı elde ediliyor. Peki ön plana çıkan saç ekim merkezleriyle ilgili bilinmesi gerekenler nelerdir? İşte merak ettiğiniz tüm bu soruların yanıtlarını Saç Ekimi Forum sitesinde bulabilirsiniz. Sorularınıza cevap alacağınız en geniş saç ekimi kütüphanesi bu sitede!

https://sacekimi-forum.com/en-iyi-sac-ekimi-yapan-hastaneler/

Hermest Saç Ekim Merkezi

Hermest Saç Ekim Merkezi, sunduğu hizmetlerle dikkatleri üzerine çekiyor. 2002 yılından itibaren saç ekimi konusunda hizmet sunan ve en iyi saç ekim merkezi hangisi sorusuna verilebilecek bir cevap olarak ön plana çıkan merkez, faaliyetlerini sürdürmektedir. Merkez tarafından geliştirilen Unique Slit tekniği ile saç ekiminde %99 oranında başarı yakalamakta, bu nedenle hem Türkiye hem de yurt dışından hastaları ağırlamaktadır.

Saç ekiminde 9.000 TLden başlayan fiyatlarla hastalarına hizmet sunan saç ekim merkezinin, fiyat ve kalite açısından ön plana çıktığını söyleyebiliriz.

Muttalip Keser Saç Ekim Merkezi

En iyi saç ekimi yapan hastaneler içerisinde yer alan Muttalip Keser Saç Ekim Merkezi, sunduğu hizmetlerle ilgi çekmeye devam ediyor. Dr. Muttalip Keser, Türkiyede FUE tekniğini ilk kullanan hekim olma özelliğindedir. Bu nedenle saç ekim merkezinin saç ekiminde ön plana çıktığını ifade etmek olanaklıdır.

Ankarada bulunan merkez, genellikle 2 seans içerisinde saç ekim operasyonlarını tamamlıyor. Greft başına 3,5 Euro şeklinde bir fiyatlandırması bulunan saç ekim merkezinin, sektörde ismini duyurduğunu belirtmek mümkündür.

NimClinic Saç Ekim Merkezi

NimClinic Saç Ekim Merkezi, saç ekiminin yanı sıra plastik cerrahi, diş ve gülüş estetiği ve medikal estetik alanında da hizmet sunuyor. %100 memnuniyeti hedefleyen saç ekim merkezi, farklı teknikleri kullanıyor. Bu teknikler arasında; safir FUE ve DHI yer almaktadır. Saç ekiminde başarı oranının yüksek olmasından ötürü dikkatleri üzerine çeken saç ekim merkezinin, paket halinde fiyatlandırmada bulunduğunu söylemek olanaklıdır.

Özel Levent Hastanesi Saç Ekim Merkezi

Özel Levent Hastanesi Saç Ekim Merkezi, Özel Levent Hastanesi bünyesinde hizmet vermektedir. İstanbul Kağıthanede bulunan merkez, güncel tekniklerle saç ekim uygulamaları gerçekleştiriyor. Randevu ve bilgi için hastanenin resmî sitesine giriş yapılabilir. İstanbul saç ekim merkezleri içerisinde yer alan hastanenin, randevu ile çalıştığını belirtmek faydalı olacaktır.

Medikal Park Saç Ekimi Merkezi

Medikal Park sunduğu hizmetlerle ön plana çıkan hastaneler arasında yer alıyor. Türkiyenin farklı şehirlerinde şubeleri bulunan hastane, saç ekim alanında da hizmet vermektedir. FUE, DHI gibi yenilikçi saç ekim tekniklerini kullanan Medikal Park, sunmuş olduğu hizmetlerle dikkatleri üzerine çekiyor.

Medikal Park saç ekimi fiyatları kapsamında, kullanılacak greft, teknik ve uygulamayı yapacak hekime göre değişiklikler meydana gelebilir. Bu nedenle hastanenin saç ekim kliniğinden randevu alınması bir hayli önemlidir.

Güven Hastanesi Saç Ekim Merkezi

Güven Hastanesi Saç Ekim Merkezi hem kullanılan teknik hem de saç ekiminde yüksek başarı oranıyla ilgi çeken kurumlardan biridir. Temel olarak FUE tekniğini kullanan ve bu teknikle başarılı saç ekimi uygulamaları gerçekleştiren saç ekim merkezi, resmi internet sitesi üzerinden randevu alınmasını olanaklı kılıyor.

Ankara Başkent Hastaneleri Saç Ekim Merkezi

Ankarada saç ekimi yapan hastaneler içerisinde bulunan Ankara Başkent Hastaneleri Saç Ekim Merkezi, genel olarak FUE ve FUT tekniklerini kullanıyor. Saç ekiminden önce hastalara saç analizleri gerçekleştiren merkez, saçta kullanılacak yöntemleri belirliyor. Ardından uygulama planlaması yapılarak saç ekim işlemleri gerçekleştiriliyor.

Saç ekimi için hastaneden randevu alınması ve saç analizleri yaptırılması gerekmektedir. Ön görüşmelerle saç ekiminin fiyatı da netleşmekte ve hasta, ne kadar bir ücret ödemesi gerektiğini anlamaktadır.

Sibel Ulusan Saç Ekim Merkezi

Saç ekim merkezleri denildiğinde başarılı hizmeti ile akıllara gelen Sibel Ulusan Saç Ekim Merkezi, İzmirde bulunuyor. Yurt içinden birçok hastanın ziyaret ettiği saç ekim merkezi, yenilikçi teknikleri kullanıyor. Genel olarak FUE tekniği ile saç ekimi yapılmakta olup saç ekimi fiyatları 3000 Eurodan başlayıp kullanılan teknik ve greft sayısına göre artarak devam etmektedir.

Arenamed Saç Ekim Merkezi

FUE tekniği kullanan ve bu teknikle saç ekiminde yüksek başarı oranlarına ulaşan Arenamed Saç Ekim Merkezi, mega seans olarak bilinen büyük bir seansla saç ekim uygulamalarını gerçekleştiriyor. Genellikle tek seansta uygulamaları tamamlamak isteyen saç ekim merkezinin, bu konuda dikkat çektiğini söylemek olanaklıdır.

Yenilikçi bir yöntem olan FUE tekniğini kullanan saç ekim merkezi, 10.000 TLden başlayan fiyatlarla saç ekimi uygulamaları gerçekleştiriyor. Fakat belirtilen fiyatın, çeşitli parametrelere göre artış gösterdiği de biliniyor. İstanbulda bulunan saç ekim merkezinden randevu alınarak ön görüşmelere gidilebilir, saç ekimi için net fiyat öğrenilebilir.

Zekeriya Kul Saç Ekim Merkezi

Saç ekimi konusunda ön plana çıkan merkezlerden bir diğeri de Zekeriya Kul Saç Ekim Merkezidir. FUE ve kendileri tarafından özel olarak geliştirilen NIT teknikleri, saç ekiminde kullanılan yöntemler arasında yer alıyor. Greft başına fiyatlandırma yapılmakta olup bir greftin fiyatı 1 Eurodur. Dr. Zekeriya Kul tarafından gerçekleştirilen saç ekim uygulamalarında başarı oranının yüksek olduğunu ifade etmek olanaklıdır.

Saç ekimi yapan hastaneler içerisinde yer alan Zekeriya Kul Saç Ekim Merkezinden randevu alabilir, saç analizlerine katılabilirsiniz. Hekiminizle birlikte saç ekimi uygulamasının planını yapabilir, saç ekimi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Yukarıdaki gibi belirtilen saç ekim merkezlerinin her biri, ön plana çıkan saç ekim tekniklerini kullanıyor. Belirtilen saç ekim merkezlerinden herhangi birini tercih edebilir, uygulamalardan yararlanabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !