Cilt Kusurlarına Karşı Uzman Çözümler

0
Cilt Kusurlarına Karşı Uzman Çözümler
Hassas ciltlere daha iyi bir yaşam sunan La Roche-Posay, Effaclar serisi ile cilt kusurlarına karşı meydan okuyor. 

Dünyada 90.000 dermatoloğun önerdiği marka* La Roche-Posay’nin yağlı ve akneye eğilim gösterebilen ciltler için bakım serisi Effaclar, yüksek bir etkinlikle hedef aldığı cilt kusurlarını önlemeye yardımcı oluyor.

Effaclar Temizleme Jeli ile temiz ve ferah bir cilt!

Yağlı ve akneye eğilim gösteren ciltler için Effaclar Temizleme Jeli, cildi kurutmadan nazikçe arındırıyor. Ciltteki kiri ve sebumu temizleyerek cildin temiz ve ferah kalmasını sağlıyor. Köpüren jel dokusuyla gözenekleri arındırıyor ve cilde tazelik hissi veriyor. Komedojenik olmayan ve hassas ciltler için uygun olan Effaclar Temizleme Jeli alkol içermiyor. İçeriğinde bulunan La Roche-Posay termal suyu ile hassasiyet karşıtı etki gösteriyor ve formülündeki çinko, sebumu azaltmaya ve cildi arındırmaya destek oluyor.

Gözenek görünüm
ünü azaltmanın sırrı: Effaclar Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik

Yağlı ve akneye eğilim gösteren ciltlerde gözenek görünümü belirginleşebiliyor. Effaclar Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik, temizleyici maddeler ve LHA birleşimi içeren formülü sayesinde gözenekleri açmaya ve gözenek görünümünü küçültmeye yardımcı oluyor. Effaclar Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik, losyon dokusu ve içeriğindeki La Roche-Posay termal suyu ile gözenekleri temizlerken yatıştırıcı etki sunuyor. Formülünde bulunan gliserin, cilde nemlendirici özellik sağlarken salisilik asit, tıkanmış gözenekleri sebumdan arındırıyor.

Leke görünümüne karşı peeling etkili Effaclar Serum

Akneye eğilim gösteren hassas ciltler için Effaclar Serum; siyah noktaların, cilt kusurlarının ve lekelerin görünümünü hedef alıyor. Niacinamide ile zenginleştirilmiş günlük peeling etkili serum, cilt görünümünü yeniliyor ve durulama gerektirmiyor. Günlük uygulamayı kolaylaştırmak için çabuk emilen hafif dokusu yapışkan his bırakmıyor. Effaclar Serum, tıkanmış gözenekleri fazla sebumdan arındırıyor, cilt kusurlarının ve siyah noktaların görünümünü azaltıyor. Komedojenik olmayan ve hassas ciltlere uygun serum, matlaştırıcı ve yatıştırıcı etki sunuyor.

Effaclar Duo(+) ile nemlendirici ve matlaştırıcı etki

La Roche-Posay, yağlı ciltler için Effaclar Duo(+) ile cilt görünümünü düzeltmeye destek veriyor. Cilt kusurlarının görünümünü azaltan Effaclar Duo(+), kusurların tekrarlamasını önlemeye yardımcı oluyor. Nemlendirici ve matlaştırıcı etki sunan jel krem, ciltte yağlı bir his bırakmıyor ve mükemmel bir makyaj bazı olarak kullanılabiliyor. Dermatolojik kontrol altında test edilen krem komedojenik değildir ve hassas ciltler için uygundur. Deneyenlerin %100’ü kremin cildinde yapışkan bir his bırakmadığını, hoş bir dokusu olduğunu ve hızla emildiğini belirtmiştir**.

*Kasım 2018 - Temmuz 2019 tarihleri arasında IQVIA tarafından gerçekleştirilen bağımsız araştırma sonuçları esas alınmıştır.

**Kişisel değerlendirme, 51 kişi

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !