Cildinizi Antioksidanların Gücüne Bırakın

0

Cildinizi Antioksidanların Gücüne Bırakın

Yaz bitti, güneşlenme sezonu kapandı. Şimdi ise cildi güneşin yarattığı hasarlardan koruma zamanı. 


Kuruluk, nem kaybı, donukluk, lekelenme gibi cilt sorunlarınız varsa cildinizi antioksidanların gücüne teslim etme zamanınız gelmiştir. Kurtarıcınız The Organic Pharmacy’nin Antioxidant Serisi cildinize gençlik ışıltısını, tazeliğini geri kazandıracak. 



5 Adımda Evde Antioxidant Cilt Bakımı


İlk adım; New Antioxidant Cleansing Jelly ile cildinizi temizlemek. Çok hafif kıvamdaki bu özel temizleyici içeriğindeki özel antioksidanlar E Vitamini, Alfa Lipoid Asid, MSM ve iyileştirici yağlar kuşburnu, jojoba, calendula ve yatıştırıcı yağlar lavanta, greyfurt ile cildinizi hem derinlemesine temizleyecek hem de mis kokusuyla ruhunuza iyi gelecek.

Gramaj 100ml /Fiyatı 658TL


İşte The Organic Pharmacy’nin yepyeni aile üyeleriyle Antioxidant Serisi kullanım ritüeli:

Temizleme işleminin ardından sıra geldi cildinizi derinlemesine nemlendirmeye ve canlandırmaya.


2. Adım Antioksidant Face Gel; içeriğindeki Aloe Vera, yulaf, limon, üzüm çekirdeği gibi son teknoloji bitki özleri ile cilt için çok güçlü bir anti aging ürün. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu özel jel; cildinizde zengin bir aydınlatma sağlıyor ve gözenekleri toparlayarak pürüzsüz bir görünüm veriyor.

Gramaj 35ml /Fiyatı 879 TL


3. Adım Antioksidant Face Serum; içerdiği kuşburnu özü sayesinde çok güçlü bir anti aging ürün. Cilde uygulandığı anda gözle görülür bir aydınlanma ve ışıltı sağlıyor. Düzenli kullanımla birlikte ciltte oluşmuş güneş hasarlarını minimuma indiriyor; cildin tonunu düzenliyor ve sıkılaşmasını sağlıyor.

Gramaj 35ml /Fiyatı 1098 TL


4. Adım Antioksidant Face Cream; cildi sıkılaştıran bitkilerin çok yoğun olduğu nemlendirici ve gençleştirici bu yüz kremi cilde aynı zamanda detoks etkisi de yapıyor. Cildin nemli ve parlak görünmesini sağlayan bu krem; özellikle gözenek görünümünden şikayetçi olan cilt tiplerinin kullanımı için çok uygun. Kuşburnu tohumu yağı, yaban mersini, kadife çiçeği, propolis gibi özel bitki özleriyle zengin bu krem cildinizde terapi etkisi yaratacak.

Gramaj 50ml/ Fiyatı 679TL


5. Adım Gece Bakımı Stabilised Vitamin C Serum %1; düzensiz cilt tonu ve yaşlanma belirtilerini hedefleyen yüksek etkili, tahriş edici olmayan C Vitamini Serumu, cilde sıkılık ve aydınlık görünüm veriyor. İçeriğindeki C Vitamini yanı sıra Greyfurt yağı, cadı fındığı ile donuk, lekeli ciltleri yatıştırıyor ve cildi canlandırıyor.

Gramaj 30ml/ Fiyatı 598TL




✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe