Şehre mükemmel dönüş!

0
Şehre Mükemmel Dönüş!

L’Oréal Paris Elseve Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum ile şehre dönüşün saçların kadar muhteşem olsun! Keratin içeren formülüyle çok tercih edilen serum, pürüzsüz düzlük sayesinde 4 cm’e kadar daha uzun görünen saçlar* sunuyor.

Elektriklenen ve kabaran inatçı saçlar için: Elseve Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum 

Saç bakımında tüm bildiklerini unut! Şehre upuzun ve mükemmel düz saçlarla giriş yapmak Elseve Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum ile senin elinde! Kuru ve ıslak saça uygulanabilen L’Oréal Paris Elseve Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum’u sür, düzleştir ve uzat! Mükemmel düz ve 4 cm’e kadar daha uzun görünen saçlara kavuşmak artık mümkün! Düzleştirme veya kurutma öncesi ve sonrasında uygulanan L’Oréal Paris Elseve Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum, 230 derece ısıya karşı koruma sağlıyor. Ayrıca gün boyu elektriklenme ve kabarmayı önlüyor.

L’Oréal Paris Elseve Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum, keratin içeren zenginleştirilmiş formülü ile pürüzsüz düzlük sunarken, saçların 4 cm’e kadar daha uzun görünmesini sağlıyor ve yağlı bir his bırakmıyor!

Maksimum etki için uzun saçlara 5 aşamalı bakım rutini sunan L’Oréal Paris Elseve Dream Long serisi, Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum'un yanı sıra Onarıcı Bakım Şampuanı, Kolay Tarama Bakım Kremi, Bye Bye Makas Saç Bakım Kremi ve Uzun Saç Kurtarıcı Maske de sunuyor. Sonbahara kusursuz, dümdüz ve upuzun saçlarla merhaba deyin. 

*Dream Long şampuan, saç kremi, serum kullanımı ve fırçalama sonrası 34 kişi üzerinde yapılan klinik test



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !