Rahatlamiş bir cilt ve deliksiz bir uyku sizinle!

0
Rahatlamış bir cilt ve deliksiz bir uyku sizinle!


La Roche-Posay, Uzman Cilt Bakım Ürünleriyle Dünya Atopik Dermatit Farkındalık Günü’nde De Yanınızda!

Dengeli cilt mikrobiyomu, cildin zarar görmesini engelleyerek ve onu zararlı dış etkenlere karşı koruyarak sağlıklı bir cildin kapısını aralıyor. Cilt mikrobiyomundaki dengesizlik ise atopik dermatit rahatsızlığına yol açarak, kuruluk ve kuruluk kaynaklı kaşıntı hissi yaratabiliyor. La Roche-Posay, 14 Eylül Dünya Atopik Dermatit Farkındalık Günü için uzman formülleri ile hayat değiştiren çözümler sunuyor. La Roche-Posay uzmanlığında geliştirilen Lipikar Baume AP+M; yeni doğan bebeklerden yetişkinlere kadar atopiye eğilimli ciltlerin mikrobiyomunu dengeliyor ve cildi anında yatıştırıyor. Lipikar Baume AP+M ile rahatlamış bir cilt ve deliksiz bir uyku sizinle!

Bir nemlendiriciden daha fazlası: Lipikar Baume AP+M Nemlendirici ile cilt bariyerinizi güçlendirin

La Roche-Posay’nin bebek, çocuk ve yetişkinler için uygun serisi Lipikar’ın en yeni üyelerinden Lipikar Baume AP+M Nemlendirici; cilt mikrobiyomunu dengeliyor, çok kuru ve atopiye eğilim gösterebilen ciltler için kuruluk kaynaklı kaşıntı hissini azaltmaya destek veriyor ve tekrarlama karşıtı etki sunuyor. Her yaşın kullanımına uygun Lipikar Baume AP+M, bebek ve çocuklarda görülebilen alevlenme ve atopi ataklarını azaltmaya yardımcı olarak cildi anında yatıştırıyor. Cildi yatışan çocuklar daha rahat hareket ediyor, istediği gibi oyun oynuyor. Bebeklerin ise uykusu bölünmüyor. Yapılan testlerle performansı kanıtlanmış Lipikar Baume AP+M, cilt bariyerini güçlendirerek cildi rahatlatıyor. Yağlı, yapışkan his bırakmayan nemlendirici, günlük uygulamayı kolaylaştırmak ve hızlandırmak için anında emiliyor.

Rahatlamış bir cilt ve deliksiz bir uyku sizinle!


Lipikar Baume AP+M; içeriğindeki en önemli bileşenlerden Niacinamide sayesinde cildi anında yatıştırıyor, kaşıntı karşıtı ve anti-inflamatuar bir etki sunuyor. Shea Yağı ile cilt bariyerini onarmaya yardımcı olurken, AP+M Teknolojisi ile de cilt mikrobiyomunu dengeliyor. Dermatolog ve pediatristler eşliğinde 700’den fazla kişi üzerinde yapılan testler, Lipikar Baume AP+M'yi deneyenlerin %85'inde uyku kalitesinin geliştiğini ortaya koyuyor*. Bebek ve çocuklarda uyku bozukluklarına yol açarak tüm ailenin yaşam kalitesini olumsuz etkileyen atopik dermatit rahatsızlığına karşı Lipikar Baume AP+M, bir nemlendiriciden fazlasını sunuyor, cilt bariyerini güçlendirerek anında rahatlama sağlıyor.

*Dermatolog ve pediatristler eşliğinde 700'den fazla kişi üzerinde test edilmiştir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !