Şimdi daha büyük ceylan gözler...

0
Şimdi daha büyük ceylan gözler...

Kirpik lifting, XXL hacim ve uzunluk veren etkiyle şimdi daha büyük ceylan gözler...

L’Oréal Paris Bambi Oversized Eye Maskara ile anında daha büyük görünen gözler ve çarpıcı bakışlara sahip olun!

L’Oréal Paris tarafından Disney’in Bambi karakterinden esinlenerek yaratılan Bambi Oversized Eye Maskara ile çarpıcı gözler ve büyüleyici bakışlar sizinle! Gözleri anında daha büyük  göstererek ceylan göz etkisi yaratan Bambi Oversized Eye Maskara, makyaj rutinlerinizi yeniden yaratıyor. Kolajen ve seramid ile güçlendirilmiş formülü ile kirpiklerinize yeni bir form kazandıran Bambi Oversized Eye Maskara, kirpiklerinize lifting ve XXL hacim etkisiyle yepyeni bir boyut katıyor.

Kirpiklerde lifting ve XXL hacim etkisiyle yepyeni bir boyut…

L’Oréal Paris’in bakışlarıyla görenleri büyüleyen Disney’in Bambi karakterinin ceylan gözlerini yaratan L’Oréal Paris Bambi Oversized Eye Maskara; XXL hacim, kirpik lifting etkisi ve uzun kirpik görünümü etkisi ile gözleri çok daha büyük ve çarpıcı bir forma ulaştırıyor.

Kirpik Lifting Formülü ile Hipnotize Edici Etki

Ceylan gözü etkisi yaratan ve çarpıcı bakışlar sunan L’Oréal Paris Bambi Oversized Eye Maskara; her göz tipine uyum sağlayan esnek fırça yapısı ve kirpiklerde ağırlık yapmayan, topaklanmaya dayanıklı formülü ile hipnotize edici etki sunuyor. Kökten uca her kirpiği tek tek kavrayarak ve en kısaları bile yakalayarak kaldıran, kıvıran ve dolgunlaştıran L’Oréal Paris Bambi Oversized Eye Maskara, gün boyu uzun kirpik görünümü sağlıyor.

Ceylan Gözler Şimdi Daha Büyük…

Bambi Oversized Eye Maskara sayesinde ceylan göz etkisi ile birleşen kirpik lifting, XXL hacim ve uzunluk veren etkiyle her an her yerde etkileyici bakışlara sahip olacaksınız!

Şimdi daha büyük ceylan gözler...


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !