'Çünkü Biz Buna Değeriz' in 50. yıldönümü

0
"Çünkü Biz Buna Değeriz" in 50. yıldönümü

L’Oréal Paris, ikonik sloganı "Çünkü Biz Buna Değeriz" in 50. yıldönümünü Uluslararası Kadınlar Günü’nde kutlarken kadınların önündeki engelleri yıkmaya dair kararlılığını sürdürüyor. L’Oréal Paris, bilim ve inovasyondaki öncülüğü ve birbirinden değerli global ve lokal marka sözcüleri ile tüm çalışma ve söylemlerinde, kadınlara toplumda hak ettikleri yeri almaları için güven ve güç vererek tabulara meydan okumaya devam ediyor.

L’Oréal Paris, uluslararası STK Hollaback! İş birliğiyle 8 Mart 2020'de başlattığı “StandUp Sokak Tacizine Karşı Dur” dediği eğitim programı aracılığıyla kadınların ideallerini gerçekleştirmelerine engel olan koşulları ortadan kaldırma ve onların öz değer duygularını yükseltme taahhüdünü yeniden ortaya koyuyor! 

Ipsos* araştırma şirketi ile ortaklaşa yürütülen ikinci bir anket de projenin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Ankete göre COVID-19 salgını esnasında kamusal bir alanda bulunan her üç kadından birinin tacize uğradığı belirtiliyor. Bu sebeple L’Oréal Paris, “StandUp Sokak Tacizine Karşı Dur” programını önceliklendirmeye devam ediyor. 

L’Oréal Paris Küresel Marka Başkanı Delphine Viguier-Hovasse, “İkonik sloganımızın 50 yaşında olması inanılmaz bir duygu, ancak misyonumuzu artık kadınlara değerlerini hatırlatmamız gerekmediğinde gerçekleştirmiş olacağız. Kadınların önündeki engelleri yıkmanın anahtarı olan “StandUp Sokak Tacizine Karşı Dur” gibi programlarımız aracılığıyla tüm dünyada kadınlara toplumda hak ettikleri yeri almaları, yollarında özgürce yürümeleri için güven ve güç veren desteğimizi sürdürmekten gurur duyuyoruz.” dedi.

"Çünkü Biz Buna Değeriz" in 50. yıldönümü

STANDUP SOKAK TACİZİNE KARŞI DUR! PROGRAMI

L’Oréal Paris, uluslararası bir STK olan Hollaback! iş birliğiyle 8 Mart 2020’de sokak tacizini sona erdirmeyi amaçlayan “StandUp Sokak Tacizine Karşı Dur” programını başlattı. “StandUp Sokak Tacizine Karşı Dur” programı, Hollaback’in "5D yöntemi” ile bir sokak tacizinin kurbanı veya tanığı olduğunuzda nasıl karşılık vereceğinizi güvenli bir şekilde öğrenmenizi sağlıyor. 2020’de dünyada 8 ülkede yerel sivil toplum kurumları ortaklarıyla hayata geçirilen “StandUp Sokak Tacizine Karşı Dur” programı 2021'den itibaren aralarında Türkiye’nin de içinde bulunduğu 24 ülkede daha hayata geçecek. 

SOKAK TACİZİ, COVID-19 SIRASINDA DA ÖNCELİKLİ BİR KONU OLMAYA DEVAM EDİYOR

Ipsos* ile ortaklaşa yürütülen yakın tarihli bir araştırmanın ortaya koyduğu üzere sokakta taciz, COVID-19 salgını ortamında bile öncelikli bir konu olmaya devam ediyor. Anket sonuçları; pandemi başladığından beri, her üç kadından birinin en az bir taciz durumu yaşadığını gösterdi. 

Herkes için güvenli ve kapsayıcı alanlar inşa etmeye devam etmek amacıyla L'Oréal Paris ve marka sözcüleri, standup-international.com‘da eğitim alarak halkı harekete katılmaya teşvik ediyor. 

* L’Oréal Paris tarafından IPSOS ile yürütülen ve 14 ülkede 14.000'den fazla katılımcıyla toplanan verilerle gerçekleştirilen “Halka açık alanlarda taciz üzerine uluslararası anket”, 25 Ocak - 9 Şubat 2021.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !