Her yaşta güzel bir cilt için…

0
Her yaşta güzel bir cilt için…

L’Oréal Paris'ten farklı yaşlara özel “Yaş Uzmanı” Serisi

L’Oréal Paris’in çölde bile kendini yenileyen opuntia çiçeği özlü formüle sahip, farklı yaşlara özel üçlü etki sağlayan kırışıklık karşıtı bakım serisi Yaş Uzmanı, her yaşta güzel bir cilt sağlıyor… 30’lu, 40’lı ve 50’li yaşlardaki cildin farklı ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilen Yaş Uzmanı Yaşa Özel Günlük Bakım serisi ile cildiniz pürüzsüz ve yenilenmiş bir görünüme kavuşuyor…

Cildinizin her yaşa özel farklı ihtiyaçları vardır. Yaşınıza göre farklı ihtiyaçlara uygun Yaş Uzmanı, üç etkili uzman formülüyle öne çıkıyor. Kırışıklıkların görünümünü azaltıyor, cildin daha pürüzsüz ve yenilenmiş görünmesini sağlıyor ve cildi sıkılaştırırken cilde esnek bir görünüm de kazandırıyor. 

L'Oréal Paris Yaş Uzmanı ile Her Yaşta Güzellik

Cildimiz her yaşta özellikle nemlendirilmeye ihtiyaç duyuyor. 30'lu yaşlarımızda, cildimizde çizgiler oluşmaya başlayabiliyor. L'Oréal Paris, yaşlanmanın belirtilerine karşı savaşmak için Yaş Uzmanı Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem’i sunuyor. Yaş Uzmanı Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem kolajen biosferleri içeren formülü ile ince çizgi görünümünü azaltıyor.

40'lı yaşlarda kırışıklıklar belirginleşebiliyor ve cilt sıkılığını kaybedebiliyor. L'Oréal Paris Yaş Uzmanı Kırışıklık Karşıtı Sıkılaştırıcı Krem, 40'lı yaşların cilt ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. Kırışıklık Karşıtı Sıkılaştırıcı Krem, retino-peptidler içeren formülüyle cildi sıkılaştırırken, nemlendiriyor.

50'li yaşlarda, cildimizin nemini kaybetmesiyle kırışıklıklar belirginleşebiliyor ve cilt kuruyabiliyor. L'Oréal Paris Yaş Uzmanı Kırışıklık Karşıtı Yenileyici Krem, 50'li yaşların ihtiyaçlarını karşılamada kadınların en büyük yardımcılarından biri oluyor. Yağ özleri içeren formülüyle yüz hatlarını şekillendiriyor ve nemlendiriyor.

Yaş Uzmanı Maskeleri cildinizin özel ihtiyaçlarına göre tasarlandı!

Yaş Uzmanı ailesine yaşa özel ilk kağıt maskeler eklendi. Cildin farklılaşan ihtiyaçlarına yönelik L’Oréal Paris laboratuvarlarında geliştirilen Yaş Uzmanı 30+ Canlandırıcı Kağıt Göz Maskesi, Yaş Uzmanı 40+ Sıkılaştırıcı Kağıt Maske ve Yaş Uzmanı 50+ Yenileyici Kağıt Maske, cildin özel ihtiyaçlarına göre tasarlandı.

Yaş Uzmanı 30+ Canlandırıcı Kağıt Göz Maskesi’nin kolajen ve hyaluronik asit içeren formülü, gözle görülür sonuçlar sunuyor. 1 kullanımda gözaltı torbalarının görünümünü azaltıyor. Yoğun şekilde nemlendiriyor. 3 kullanımda ince çizgi görünümünü azaltıyor.

Yaş Uzmanı 40+ Sıkılaştırıcı Kağıt Maske, pro-retinol, hyaluronik asit ve peptidler ile zenginleştirilmiş formülüyle gözle görülür sonuçlar veriyor. Maske, kolay ve pratik bir şekilde uygulanıyor ve yüze mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor. Cildi pürüzsüzleştirerek, cilt tonunu eşitliyor. 

Yaş Uzmanı 50+ Yenileyici Kağıt Maske, yağ kompleksi, adenozin ve hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş formüle sahip. Yoğun şekilde nemlendiriyor, aydınlatıyor ve cildin daha esnek görünmesini sağlıyor. 

L’Oréal Paris Güzellik Elçisi Nur Fettahoğlu’nun Tercihi de Yaş Uzmanı

L’Oréal Paris’in güzellik elçisi Nur Fettahoğlu Yaş Uzmanı ile ilgili olarak “Bakımımı ve güzelliğimi L’Oréal Paris’in deneyimine emanet etmiş olmaktan dolayı da çok mutluyum. Bir oyuncu olarak cildimin bakımlı ve canlı görünmesi önemli... Her yaşın güzelliği farklı, tabi cildimizin ihtiyaçları da farklı. Farklı yaşların ihtiyacına özel geliştirilmiş Yaş Uzmanı serisi ile cildiniz her yaşta güzel” dedi. 

Gücünü bilimden alan uzmanlığı ile L'Oréal Paris, farklı yaşların güzelliği için etkinliği kanıtlanmış formüller geliştiriyor ve aynı zamanda cilt bakım trendleri yaratıyor.

Her yaşta güzel bir cilt için…

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe