Organik Gül Suyu İçeren Yeni NIVEA Aqua Rose Bakım Serisi!

0

Organik Gül Suyu İçeren Yeni NIVEA Aqua Rose Bakım Serisi!

Yeni NIVEA Aqua Rose Bakım Serisi, içeriğindeki organik gül suyu ve hyaluron ile %100 derinlemesine nemlendirme ve pürüzsüz bir cilt sağlıyor.


Yüzyıllardır kadınların güzel ve bakımlı bir cilde sahip olmak için yararlandıkları gül suyu, NIVEA Aqua Rose Bakım Serisi ile yeni bir anlam kazanıyor. Organik Gül Suyu içeren formülüyle Yeni NIVEA Aqua Rose Bakım Serisi, gücünü gül suyunun mucizevi etkileri ve hoş kokusundan alıyor. Hassas ciltler dâhil tüm cilt tiplerine uygun olan seri, etkili cilt bakımı için cildi nemlendiriyor, ferahlatıyor ve canlandırıyor.


Yeni NIVEA Aqua Rose Nemlendirici Jel Krem, anti-oksidan etkili Organik Gül Suyu ve Hyaluron içeren formülü sayesinde ciltte %100 nemlendirme sağlıyor. Hafif jel dokusu ciltte kolaylıkla erirken ferahlık hissi veriyor. Pürüzsüz ve ipeksi bir cilt için 48 saat süren yoğun nemlendirme sağlayan jel krem, canlı, ışıltılı ve aydınlık cilt görünümü kazandırıyor.


Organik Gül Suyu içeren formülüyle yoğun nemlendirme sağlayan Yeni NIVEA Aqua Rose Nemlendirici Yüz Spreyi, makyaj öncesi veya sonrası kullanılabiliyor ve cildin gün içinde ihtiyaç duyduğu nemi almasına yardımcı oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe