Yaşlanma Belirtilerini Geciktiren Mucize: Kolajen

0

 Yaşlanma Belirtilerini Geciktiren Mucize: Kolajen


Kolajen vücut hücreleri tarafından doğal olarak üretilen bir protein çeşidi. Ancak yaş ve bazı sağlık problemlerinden ötürü bu doğal üretim süreci aksayabiliyor. Giderek artan kolajen kaybı cilt kuruluğuna, eklem ağrılarına, saç dökülmesine, kırışıklık artışına ve başka birçok soruna yol açıyor. Ancak bakım ürünleri ya da kolajen hapı kullanarak vücudunuza destek olabilirsiniz. Watsons'ın sunduğu kolajen ürünleri arasında ihtiyaç duyacağınız tüm çeşitleri avantajlı fiyatlarla bulabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.


Kolajen İle Yaşlanma Belirtilerini Geciktirebilirsiniz

Kolajen serum ürünlerini kullanarak cildinizi nemlendirebilir ve kırışıklıklara karşı daha esnek bir yapı elde edebilirsiniz. Serum çeşitleri kolay uygulama yöntemleri sayesinde size pratik bir bakım imkanı sunuyor. Güvenilir cilt bakım markaları arasında yer alan AA'nın koenzim Q10 ve ahududu ekstresi içeren serum çeşidiyle kısa zamanda pürüzsüz ve sıkı bir cilde sahip olmanız mümkün. Ürün, doğal içeriğinin arındırıcı etkisi sayesinde cilde taze bir görünüm kazandırıyor ve antioksidan vazifesi görerek canlandırıcı bir etki sunuyor. Benzer bir etki için Cosmed ve Collagen By Watsons markalarının yaşlanma karşıtı serumlarını da kullanabilirsiniz. Watsons'ın geniş ürün yelpazesinden ve avantajlı fiyatlarından faydalanarak dilediğiniz serum çeşidini hemen sipariş verebilirsiniz.  


Kolajen İçeren Güçlü Etkili Gıda Takviyeleri

Vitamin ve gıda takviyeleri son yıllarda farklı çeşitlerle sunuluyor. Kolajen desteği sunan tablet ürünleri de bu seçenekler arasında bir hayli öne çıkıyor. Talya'nın C vitamini içeren takviye tabletlerini düzenli kullanarak vücudunuzun doğal kolajen üretimine katkıda bulunabilirsiniz. Nature's Supreme markasının tabletleri ise zengin içerikleriyle dikkat çekiyor. Kolajenin yanı sıra hyalüronik asit, C vitamini, biotin ve çinko barındıran Nature's Supreme tabletleri sayesinde cilt, saç, tırnak ve kaslarınıza kolajenle birlikte vitamin desteği de sağlamanız mümkün. Gıda takviyelerini hap olarak almaktan hoşlanmıyorsanız suda eritilerek tüketilen destek ürünleri tam da size göre. Watsons'ın sunduğu seçenekler arasında Naturagen ve Eva Collagen markalarının toz çeşitlerini bulabilirsiniz. Toz kolajen çeşitlerini suyun yanı sıra protein shake, yoğurt ve meyve suyu ile birlikte tüketebilirsiniz.


Saç Kaybını Önlemek Artık Çok Kolay

Saç dökülmesinin en temel sebepleri arasında kolajen eksikliği geliyor. Ancak doğru şampuanı seçerek saçınızın ihtiyaç duyduğu desteği sağlayabilir ve düzenli kullanımın ardından saç dökülmesinde fark edilir bir düzelme görebilirsiniz. Ogx markasının sülfat içermeyen şampuanları saç kaybını önleyerek daha kalın ve dolgun saçlara sahip olmanızı sağlıyor. İçeriğindeki biotin ve hidrolize buğday proteini sayesinde saç köklerine derinlemesine nüfuz ederek kısa sürede güçlü bir etki sunuyor. Revox'un oksijenle arıtılmış suyla hazırladığı ve at kuyruğu bitki özü içeren şampuan ürünüyle saçlarınızın sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlayabilirsiniz. İnce telli saçlara sahipseniz Bioblas'ın keratin katkısı da sunan şampuanlarını kullanarak saçlarınıza ekstra hacim kazandırmanız mümkün. Yalnızca yıkama esnasında değil, fön gibi saçı yıpratan uygulamalarda da kolajen desteği alarak saç tellerinizi besleyebilirsiniz. Morfose markasının mavi fön suyu bu ihtiyacınızı giderirken saçlarınızın daha kolay taranmasını da sağlıyor. 

Yaşlanma Belirtilerini Geciktiren Mucize: Kolajen


Nemlendirici Kolajen Krem Çeşitleri

Vücuttaki kolajen üretimi 30'lu yaşlardan itibaren azalmaya başlıyor ve ilk çizgilerin oluşumu da bu dönemlere denk geliyor. Ancak düzenli olarak kullandığınız nemlendirici ürünleri doğru bir şekilde seçerek ilk çizgilerin oluşumunu engelleyebilirsiniz. L'Oreal Paris'in Yaş Uzmanı isimli krem ürünü ilk kırışıklık belirtileriyle üstün bir şekilde savaşıyor. Düzenli olarak kullanıldığında ince çizgi görünümünü azaltıyor, cilt esnekliğini artırıyor ve uzun süreli bir nem etkisi sunuyor. M. Asam üretimi olan krem çeşitleri ise diş otu ekstresi, shea yağı, jojoba yağı ve beyaz lupin gibi etken maddeler barındırıyor. M. Asam kremleri özellikle göz bölgesindeki kırışıklıkların azalmasına yardımcı oluyor. Çene ve boyun bölgesindeki yaşlanma belirtileri içinse Procsin kremlerini kullanabilirsiniz. Watsons'ın sunduğu ürünler arasında Diadermine serumlarını ve Flower Power maskelerini de bulabilirsiniz. Watsons'ın avantajlı kolajen fiyat seçenekleri sayesinde özgürce seçim yapabilir ve daha sıkı bir cilt görünümüne kolayca sahip olabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !