Maske kullanırken cilt bakımı ve makyaj önerileri

0

Maske kullanırken cilt bakımı ve makyaj önerileri

Shiseido’un deneyimli make up artisti Pınar Gözpınar, sıcak günlerde kusursuz ten makyajı için Shiseido’nun cilt bakım ve makyaj ürünleriyle, cildi pürüzsüz ve ışıltılı göstermenin ipuçlarını veriyor.


PınarGözpınar, Türk kadınlarının yaz aylarında en çok SPF içeren fondötenleri tercih ettiğini ve elmacık kemiklerini vurgulamak için aydınlatıcı kullanmayı sevdiğini söylüyor. Göz ve dudaklar için ise nude tonların trend, siyah maskaranın vazgeçilmez olduğunu belirtiyor.


Derin bakışların sırrı, kusursuz göz makyajı…

Uygulamayı en çok sevdiği yaz makyajını anlatan Pınar Gözpınar, “Birlikte kullanmayı sevdiğim iki ürün; KajalInk Artist ve Namade Fude Brush. Kalemi kirpik diplerime uyguluyorum, sonrasında daha yumuşak bir bitiş için ürünü dağıtıyorum. Namade Fude fırçasını kullanarak Kajal InkArtist kalemini göz kapağına uyguluyorum. Azuki Red renginin gözlere verdiği derinlik görünümünü çok seviyorum. Daha çarpıcı bir görünüm için ise Jizoh Street Reds Essentialist Eye Palette’i kullanıyorum. Sonra gözleri daha da ortaya çıkarması için kaşlara şekil verip, kirpiklere odaklanıyorum. Yoğun ve hacimli kirpik görünümü için bol miktarda ControlledChaos MascaraInk uyguluyorum.” diyerek göz makyajındaki sırlarını paylaştı.


Makyaj öncesi cildinize canlılık katın

Makyaj için sağlıklı bir cildin çok önemli olduğunu söyleyen Pınar Gözpınar, “Maskeli hayatta cildimin bağışıklığını arttıran ve tam koruma sağlayan Ultimune'u sürüyorum. Bu ürün cildime aynı zamanda canlılık katıyor. Makyajıma Ultimune Power Infusing Concentrate ile başlıyorum. Maskeli hayata uyum sağlayan ve cildimde dağılmayan makyaj ritüelimde Synchro Skin Self Refreshing fondöteni kullanıyorum. 24 saate kadar kalıcı olma özelliği sayesinde gün içinde tazelememe gerek kalmıyor. Cildimi mükemmel bir hale getirerek makyajsız gibi doğal bir görünüme kavuşturuyorum.” diyerek makyaja hazırlık aşamasını detaylandırdı.




Gözalıcı dudaklar için

Makyajın son dokuşunu dudaklara yaparken “Lipliner Ink Duo ve Visionary Gel Lipstick ile dudakları belirginleştiriyorum. Son olarak rujla uyumlu tonda olan Minimalist Whipped Powder Blush ‘Sonoya’ ile yanaklara taze ve sağlıklı görünüm kazandırıyorum.” diyerek yaz makyajı için tüyolar verdi.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe