Dört Mevsim Kusursuz Ciltler için BB Krem

0

Dört Mevsim Kusursuz Ciltler için BB Krem

2020’nin son mevsimine adım attık. Geldi geliyor derken, yılı tamamlamak için önümüzde bir sonbahar kaldı, o kadar! Şimdi, aslında daha yaza doyamamışken cildimizi kışa hazırlama zamanı. Moda ve güzellik trendleri hem kış hem de pandemi döneminin etkileri ile oldukça ilginç bir hal almış durumda. Bir yanda doğallık hala ön plandayken, çok uçuk ve gotik tarzlar da defilelerde boy gösteriyor. Ama makyajın ilk adımı olan malzemeler hiç değişmiyor. Aynı son dönemlerde hepimizin severek kullandığı BB ve CC kremler gibi!


BB Dersem Çık, Fondöten Dersem Çıkma!

 

Yıllarca ağır fondötenler ve kapatıcılar kullandıktan sonra yakın dönemde hayatımıza giren ve kısa sürede favorimiz olan BB ve CC kremler adeta günü kurtarıyor. Ama özellikleri farklı olsa da, sıkça karıştırıldıkları da bir gerçek.

 

Işıltılı ve aydınlık bir cilde sahip olmanın yolu doğru bir bakım uygulamak ve kaliteli makyaj malzemeleri kullanmaktan geçer. Aynı zamanda cildi nemlendiren BB krem işte bu noktada hayatı kolaylaştıran bir ürün. 2020 doğal görünüm trendine de son derece uygun, sade makyajdan hoşlananların tercih ettiği bir kapatıcı. Varla yok arası makyajları sıklıkla göreceğimiz bu sonbahar ve kış aylarında, BB kremi hem gündüz hem de gece makyajınızda kullanabilmeniz de mümkün.

 

BB Krem ile Doğal Güzellik

 

BB krem size öncelikle nem dengesi yerinde, pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt kazandırır. Geçmiş dönemlerde cildimizin ihtiyaçları için farklı ürünler satın almak zorunda kalırken, günümüzün modern, pratik ve hızlı makyaj dünyasında en iyi BB kremler neredeyse tüm makyaj çantalarında yerini aldı. Çünkü aynı anda hem makyaj bazı, hem kapatıcı, hem güneş kremi hem de fondöten gibi pek çok özelliği size bir arada sunabiliyor. Maske ve koruyucu siperlik ile cildimizin daha sık terlediği düşünülürse, akmayan BB krem tam da bu dönemin ürünü diyebiliriz.

 

Açılımı “Blemish Balm” yani leke kremi olan kapatıcı BB krem renkli nemlendirici olarak da biliniyor. Önce nemlendirici sonra fondöten sürüp zaman kaybetmek yerine, BB kremi tek seferde sürerek daha hızlı ve pratik bir çözüme ulaşabilirsiniz. Cildinizdeki kızarıklıkları ve sivilce lekelerini kapatır. Sizi rahatsız eden tüm cilt izlerinde BB kremden yardım alabilirsiniz. Bu ürünlerin bir diğer özelliği de yaşlanma belirtilerini azaltmaktır. Kusursuz bir makyaj için baz görevi görür. Cilt tonunuza göre ayrı renkleri de bulunan BB kremi, temizlediğiniz cildinize parmaklarınızla rahatlıkla sürebilirsiniz. Açık, orta ve koyu renk olmak üzere tüm cilt tiplerine hitap eden BB kremi satın alırken tek yapmanız gereken boyun bölgenizde deneyerek doğru renk eşleşmesini yakalamak. Öte yandan gün içinde kullandığınız BB kremi akşam yatarken temizlemeyi sakın unutmayın. Renkli içeriğinden ötürü diğer pek çok makyaj malzemesi gibi BB krem de gün bitiminde temizlenmesi gereken kozmetik ürünlerinden biridir.

Dört Mevsim Kusursuz Ciltler için BB Krem

Golden Rose ile Mükemmel Ciltler

 

Kolay uygulanan ve cildinizdeki kusurları kapatırken ona tatlı bir ışıltı katacak bir ürün arıyorsanız, BB Cream Beauty Balm - BB Krem işte karşınızda! Yağ içermeyen hafif formülü ile cildinizi renklendirir, canlı ve aydınlık bir görünüm verir. Cilt tonunuzu eşitler ve pürüzsüzlük sağlar. Cildinizi gün boyu nemlendirir. Cilt kusurlarını, lekeleri ve kızarıklık görünümünü kapatır. 25 GKF ile dört mevsim sizi güneşin zararlı etkilerinden korur. İçinde antioksidan Vitamin E bulunur ancak yağ ve paraben içermez. Tek yapmanız gereken temiz bir cilde veya nemlendirici üzerine sürmek. Kapatıcı etkisini arttırmak için iki kat uygulayabilirsiniz. Mükemmel ve bakımlı ciltler için Golden Rose her zaman sizinle!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe