Saçların en iyisini hak ediyor!

0
Saçların en iyisini hak ediyor!

L’Oréal Paris Excellence Crème ile saçlarınıza hak ettiği bakımı sağlarken, son dakika kurtarıcısı Magic Retouch Sprey ile dip beyazlarına, Magic Retouch Saç Maskarası ile şakaklardaki ve düzensiz dağılmış beyazlara elveda deyin!

Kusursuz, daha parlak ve yumuşak saçlara sahip olmanın, beyazları doğal rengine uygun şekilde kapatmanın sırrı, ona ihtiyacı olan bakımı sağlamaktan geçiyor. L’Oréal Paris Excellence Crème saçlara hak ettiği zengin 3’lü bakımı sunarken, Magic Retouch Sprey ve Magic Retouch Saç Maskarası ister birlikte, ister ayrı ayrı kullanımı ile beyazlara son veriyor…

L’Oréal Paris Excellence Crème ile Saçlarının Hak Ettiği Zenginleştirilmiş 3’lü Bakım…

Uzun süre kalıcı ve zengin renklerin sırrını veren L’Oréal Paris Excellence Crème saçlara hak ettiği zengin 3’lü bakımı sunuyor. Pro-keratin ile zenginleştirilmiş koruyucu krem boya saçları boyarken koruyor, pH dengeli yeni bakım şampuanı ile boya sonrasında saçları yumuşatarak parlaklığını ortaya çıkarıyor, seramid içeren maske ise saçı ağırlaştırmadan besliyor.

Saçların renk ve bakım ihtiyacına cevap veren Excellence’ın 41 farklı renk seçeneği ile kadınlar, istediği saç rengi ile buluşuyor, %100 beyaz kapama özelliği ile saçlarının hak ettiği bakımı ve renkleri keşfediyor.

Dünyanın 1 Numaralı Dip Beyazı Kapatıcısı* Magic Retouch Sprey ile 3 Saniyede Dip Beyazlarına Son…

L’Oréal Paris Magic Retouch Beyazlar İçin Anında Kapatıcı Sprey 3 saniyede dip beyazlarını kapatıyor, kadınların mükemmel görünüme ulaşması için en hızlı çözümü sunuyor.

Magic Retouch, zengin renk pigmentleri ve hızlı kuruyan yapısı ile dip beyazlarını doğal rengine uygun şekilde kapatırken ilk şampuanlamaya kadar kalıcı etki sağlıyor, 25 uygulamaya kadar kullanılabiliyor.

Kolay ve hızlı uygulanan Magic Retouch, sarı, kumral, kahverengi, kızıl kahverengi, altın kahverengi, koyu kahverengi, siyah olmak üzere 7 farklı renk seçeneği ile saç diplerindeki beyazları kapatarak pratik bir çözüm sunarken, mükemmel bir görünüme kavuşturuyor. 

Son dakika kurtarıcısı Magic Retouch Saç Maskarası ile şakaklardaki ve düzensiz dağılmış beyazlara elveda deyin!

L’Oréal Paris Magic Retouch Saç Maskarası, beyazları anında kapatıyor, kadınların mükemmel görünüme ulaşması için süper hızlı çözüm sunuyor.  Saç rengi ile mükemmel uyum sağlayan Magic Retouch Saç Maskarası, siyah, koyu kahverengi, kahverengi ve kumral olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile ve özel uygulama fırçası ile hem ilk beyazları hem de şakaklardaki saç diplerini kapatmaya yardımcı oluyor.

Magic Retouch Saç Maskarası, zengin renk pigmentleri içeren formülü ve hızlı kuruyan yapısı ile şakaklardaki ve düzensiz dağılmış beyazları doğal rengine uygun şekilde kapatırken şampuanlama ile saçtan çıkıyor.



*Aralık 2019’da sona eren 52 haftalık dönemi kapsayan ve 40 ülkede yürütülen “Dip Beyazı Kapatıcı” kategorisi Nielsen Perakende Endeksi araştırmasına dayanmaktadır.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !