En yeni trend; Jel Makyaj

0
En yeni trend; Jel Makyaj

Özellikle yaz aylarında cildinin sağlıklı ve pürüzsüz görünmesini isteyenler, doğal makyaj trendlerini yakından takip ediyor. 

Avon bu yaz Jel Makyaj ürünlerini ön plana çıkararak, ışıltılı ve doğal makyajı kadınların beğenisine sunuyor. İşte doğal makyajın yeni sırrı jel formlu ürünler…

Jel ürünlerle yapılan, ışıltılı bir görünüm veren yeni makyaj stilini keşfetmeye hazır mısınız? Bu yaz jel makyaj, yeni trendimiz… 

Jelimsi yumuşak dokuya sahip ürünleri kullanarak bir yandan makyajınızı yaparken diğer yandan da kolay kullanımı sizin de dikkatinizi çekecek. Peki jel makyajı nasıl uygulamalı? Yanak ve dudaklarda jelimsi tatlılık hissetmek istiyorsanız, önce elmacık kemiklerinizin üzerine sürebilirsiniz. Dudaklarınıza da sürerek doğal bir renk elde edebilirsiniz.

Nemlendirici etkisiyle dudakların pH’ına uyum sağlayan renkli jel dudak balmı da bu yazın favori ürünlerinden. Üç farklı seçeneğiyle dudaklarda jelimsi parlaklığı hissetmek çok keyifli. Yüzünüzde doğal bir aydınlık görmek istiyorsanız, Aydınlatıcı Jel tam da size göre! 

Tek başına ya da fondötenin üzerine de sürebileceğiniz jel, yüzünüzde ışıltı vermek istediğiniz her yere uygulanıyor. Ve sıra geldi gözlere… Parmaklarınızla göz kapağınıza uygulayacağınız jel farlarla hem doğal hem de ışıltılı makyajınızı tamamlayabilirsiniz.



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !