Yüz beyazlatıcı krem ile gelen duru görünüm

0
Yüz Beyazlatıcı Krem ile gelen duru görünüm


Sinoz’dan ışıltılı cilt için efektif yeni ürün: Yüz Beyazlatıcı Krem

Cildine değer verenlerin tercihi Sinoz’un yeni Sinoz Yüz Beyazlatıcı Kremi ile kadınlar duru ve canlı görünüme kavuşuyor. Cilt tonu eşitsizlikleri ve dönemsel kararmaları hedefleyen efektif ürün ile mucizevi değişim başlıyor.

Zamanla yaş alma, yanlış güneşlenme, güneş kremi kullanmama, doğum sonrası hormonsal süreçlerle birlikte cilt tonunda değişimler ve kararmalar yaşanabiliyor. Kadınların ciltlerindeki ton farklılıklarını eşitlemeyi hedefleyen yeni ürün Sinoz Yüz Beyazlatıcı Krem ile duru görünüm hayal olmaktan çıkıyor.

Zengin aktiflerle gelen canlı ve aydınlık görünüm

Sinoz Yüz Beyazlatıcı Krem, düzenli kullanım ile birlikte cildin daha aydınlık ve tek ton görünümüne destek oluyor. Sinoz Yüz Beyazlatıcı Krem, içeriğindeki Vitamin B3, C Vitamini, meyan kökü ve pentavitin ile cildin renk tonunu açmaya yardımcı oluyor. Ciltteki kararmaların beyazlaşmasında özenle çalışan krem, düzenli kullanım ile beraberinde aydınlık bir görünüm vadediyor. Cildin ton eşitsizliklerine aydınlatıcı çözümü meyan kökü ve C vitamini sunarken, pentavitin ise 72 saate kadar nemli cilde sahip olunmasını sağlıyor. Kadınlar hayal ettiği canlı ve duru görünüme Sinoz Yüz Beyazlatıcı Krem ile kavuşuyor.

Yüz Beyazlatıcı Krem

Sinoz Yüz Beyazlatıcı Krem Nasıl Kullanılır?

Göz çevresi hariç temiz cilde dairesel hareketler ile hafifçe masaj yaparak uygulayınız. Gece ve gündüz olmak üzere günde 2 kez kullanımı tavsiye edilir. Günlük kullanıma ve tüm cilt tiplerine uygundur. İlaç değil, kozmetik üründür.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe