Güneşin keyfini çıkarmak mümkün

0
Cilt bakım ürünleriyle hayatı değiştiren, dermatologların en çok tavsiye ettiği* marka La Roche-Posay, Anthelios serisi ile yaz boyunca güneşten korunmanın ve sağlıklı bir cilde sahip olmanın anahtarını sunuyor. 

Yüksek UVA ve UVB koruması ve minimalist formüller içeren Anthelios serisi, farklı cilt tiplerine uygun ürünleriyle cildinizi güneş ışınlarından koruyarak, keyifli bir yazın kapısını aralıyor.

Anthelios Invisible Fluid SPF 50+
Yüz için çok yüksek UVA korumalı güneş koruyucu Anthelios Invisible Fluid SPF 50+, göz çevresinde kullanılabiliyor ve gözlerde batma hissi oluşturmuyor. Anthelios ürünleri içerisinde en yüksek UVA korumasına sahip Anthelios Invisible Fluid SPF 50+, yüksek spektrumlu korumasıyla ciltte UVA ve UVB ışınlarına karşı kalkan görevi görüyor. Kızılötesi-A ve hava kirliliği sebebiyle cildin zarar görmesini önlemeye yardımcı oluyor.

Suya, kuma ve tere karşı çok dayanıklı Anthelios Invisible Fluid SPF 50+, beyaz iz bırakmayan, çok hafif, ağırlık yapmayan bir dokuya sahip. Her cilt tipine uygun olan hipoalerjenik ürünün etkinliği, foto-dermatoloji alanında dünyaca ünlü dermatoloji uzmanları tarafından laboratuvarda yapılan 31 klinik çalışma ile gösterildi.

Uygulamada sonucunda, %98 Ciltte beyaz iz bırakmaz, %81 Ciltte yağlı his bırakmaz, %88 Ciltte hafif hissettirir ve ağırlık yapmaz sonuçları elde edildi.** Güneş maruziyetinden önce uygulayabilir, suya girdikten ve kurulandıktan sonra korumayı devam ettirmek için, sıklıkla tekrarlayabilirsiniz.

Anthelios Ultra Cream SPF 50+
La Roche-Posay’den hassas göz çevresi yeniliği Anthelios Ultra Cream SPF 50+, göz çevresi kullanımına uygun olarak geliştirildi. Suya dayanıklı formülüyle geniş spektrumlu güneş koruması sağlayan Anthelios Ultra Cream SPF 50+, UVA, UVB ve Infrared A ışınları ile hava kirliliğinin sebep olduğu bazı hasarlara karşı cildi koruyor.

Güneş alerjisine eğilimli ciltlerin yanı sıra kuru ciltler için de uygun olan ürün, beyaz iz, yağlı ve yapışkan his bırakmıyor. Terlemeye karşı dayanıklı Anthelios Ultra Cream SPF 50+, geniş spektrumlu teknolojisiyle UVA, UVB ışınlarına karşı çok yüksek güneş koruma sağlıyor. Güneşe çıkmadan önce uygulayabilir, özellikle yüzdükten, kurulandıktan ve terledikten sonra sıklıkla kullanabilirsiniz.

Anthelios XL Dry Touch SPF 50+
Çok yüksek güneş koruması Anthelios XL Dry Touch SPF 50+, mexoplex® filtreleme sistemi ve yatıştırıcı antioksidan özellikli La Roche-Posay Termal Suyu sayesinde UVA ışınlarına karşı güçlendirilmiş SPF 50+ koruma içeriyor. Beyaz leke bırakmayan ve çabuk emilen jel-krem formuyla Anthelios XL Dry Touch SPF 50+, çok yüksek UVA/UVB koruması içeriyor. Parlamaya sebep olmayan dokusuyla ultra mat sonuç veriyor.

Yoğun güneş ışığına maruz kalan, alerjiye eğilimli, hassas veya güneşe karşı toleranssız, normal, karma ve yağlı ciltlerin kullanımına uygun ürün, suya, kuma ve tere karşı dayanıklıdır. Güneşe çıkmadan hemen önce tüm yüz bölgenize uygulayabilir, 2 saatte bir ve her yüzmeden sonra tekrarlayabilirsiniz.

(*)Bağımsız araştırma kuruluşu Ipsos’un, 2017 yılı Aralık ve 2018 yılı Ocak aylarında, Türkiye genelinde 441 dermatolog ile yaptığı araştırmaya göre, La-Roche Posay, dermatologların en çok tavsiye ettiği kozmetik ürün markasıdır.
(**)22-62 yaş aralığında, her cilt tipine sahip 36 kadın, 7 erkek üzerinde test edilmiştir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !