Makyajını tek adımda çıkar, cildin parlasın!

0
Şimdi Garnier Micellar’ın gücü, parlaklık verici gül suyu ile buluşuyor.

Cildinizin iyiliği için her zaman doğallığı kullanan Garnier, cilde parlaklık veren gül suyu içeriğini Micellar teknolojisiyle buluşturduğu Garnier Micellar Gül Suyu ile güzellik ve bakım tutkunlarına tek adımda parlak bir cilt sunuyor. Garnier’den Yeni Micellar Gül Suyu, makyajı çıkardıktan sonra cildin solgun ve donuk gözükmesinin önüne geçiyor, aynı zamanda makyajı mıknatıs gibi çekip çıkarıyor.

Kaynağını doğadan alan ve uzmanlar tarafından geliştirilen etkili ve yenilikçi ürün, tek adımda makyajın çıkmasını sağlıyor. Yüzün ışıltısı, cildin parlaklığı Micellar Gül Suyu ile gözle görülür hale geliyor.

Garnier Cilt Bakımı’nın Büyüyen Markası

Kozmetik devlerinden biri olan L’Oréal bünyesindeki Garnier ilk olarak saç boyaları ile daha sonra da Garnier Skin Naturals ürünleri ile Türkiye pazarında yerini aldı. Türkiye’de bugün cilt bakımı, saç boyaları ve güneş koruyucu kategorilerinde faaliyet gösteren Garnier, doğal güzelliği herkes tarafından ulaşılabilir hale getirerek kendinizi her gün daha iyi hissetmenizi sağlamayı kendine misyon edinmiştir.

Garnier ürünleri doğadan gelen aktif maddeler içerir ve ürünlerinin yapısı, kokusu, ambalajları bu duygulara hitap edebilmek için tasarlanmıştır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe