Göz alıcı bakışlara hazır olun!

0
Gözlerinizi en sevilen maskaralar ile ön plana çıkarın! Göz makyajınızı tamamlayan bu maskaralar ile gözler hep sizin üzerinizde olacak. 

Sephora’nın rengarenk dünyasında bulunan maskaralar kirpiklerinize maksimum hacim ve kıvrım vererek kusursuz bir kirpik görünümü elde etmenize destek oluyor.

SEPHORA COLLECTION SIZE UP MASKARA

Kirpikleri maksimumda büyütmek için hacmi sonuna kadar arttıran bu yeni maskara ile, kirpikleriizdeki yoğunluk hiç olmadığı kadar öne çıkıyor.

Ortadaki kısa kılları sayesinde kıvrılmış ve uzamış kirpiklerle mükemmel bir kirpik görünümüne yardımcı olur.

Kremsi bir dokuya sahip olan Size Up Maskara, ekstra yoğun bir siyah, uzun süre kalıcılık ve dayanıklılık sağlar.

FENTY BEAUTY FULL FRONTAL MASKARA

Rihanna’nın kirpik görünümünü yaratmak için tasarlanan Full Frontal’ın formülü kirpiklere hacim kazandırır, uzatır, kaldırır ve kıvırır.

Full Frontal’ın hafif, ultra siyah formülü özel olarak düz bir yağ fırçası sunar. Bir tarafı kirpiklerinize hızlı bir şekilde hacim verirken diğer tarafı ise sivri uç sayesinde, ulaşamadığınız küçük kirpiklere kolayca nüfuz eder.

SEPHORA COLLECTION OUTRAGEOUS CURL MASKARA

Sephora Collection Outrageous Curl Mascara, kirpiklere sıra dışı hacim ve kıvrıklık sağlar. Anında kıvrıklık yaratan yuvarlak saç fırçası şekilli maskara fırçası sayesinde Outrageous Curl Mascara, son derece hacimli ve kıvrık kirpikler oluşturur. Fırçanın üzerinde bulunan 7 hazne, maskaranın kökten uca hacim vermesini sağlar ve her bir kirpiğe kolaylıkla ulaşır.

BENEFIT BADgal BANG! VOLUMINIZING MASKARA

36 saat süren infilak etkili maskara, kirpikleri ağırlaştırmadan devasa hacimler yaratmaya yardımcı olur. Yer çekimine meydan okuyan formülü, havacılık teknolojisinde kullanılan ve bilinen en hafif maddelerden olan aero-parçacıklar içerir.

Fırça 360° erişimle devasa hacim için hem üst hem de alt kirpiklere kökten uca, baştan sona ulaşan aerodinamik biçime sahiptir. Dağılmaya ve suya dayanıklıdır.

MILK KUSH HIGH VOLUME MASKARA

Besleyici kenevir tohumu yağı ve kalınlaştırılmış kalp şeklinde liflerin yanı sıra, topaklamayı önleyen, yoğun siyah bir bitiş için saf pigmentler içerir.

KUSH High Volume Mascara uzun süreli kalıcı bir hacim, uzunluk ve kıvrım için kirpiklerinizi şekillendirir. Kenevir tohumu yağı kirpiklerinize olağanüstü bir dolgunluk kazandırmakta ve çift uygulama yapmış gibi ultra hacim sağlamaktadır. Kenevirden elde edilen kenevir yağı, maskarayı çıkardıktan sonra bile, daha sağlıklı görünen kirpikler için nemlenmeye devam eder.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !