Şehir hayatının saçınızı yıpratmasına izin vermeyin!

0
Morfose’un çift faz kondisyonerleriyle tek fısta canlanan saçlar!

Hareketli şehir hayatının etkisiyle sürekli şekillendirilen, gün içindeki koşuşturmada ısı değişimine ve egzoz gazına maruz kalan saçlar hızla yıpranırken parlaklığını ve yumuşaklığını da kaybediyor. Morfose Baloncuklu Seri’de yer alan çift faz kondisyonerler özel formülleriyle saçlara anında etki ederek pürüzsüz ve ipeksi bir görünümle saçları yeniden yaratıyor.

Büyük şehirlerdeki hareketli yaşamının etkileri kendini saçlarda da gösteriyor. Gün içindeki farklı etkinlikler için yapılan yeniden şekillendirme işlemlerine ısı değişimleri ve egzoz gazı da eklenince, saçlar zayıf, güçsüz ve cansız görünmeye, parlaklığını ve yumuşaklığını kaybetmeye başlıyor. Kişisel bakım ve kozmetik ürünleri markası Morfose Cosmetics’in Baloncuklu Serisi’nde yer alan çift faz kondisyonerler ise saça anında etki ederek sağlık ve parlaklık kazandırıyor.

Saçlarda kolajen etkisi

Saçın yapı taşlarından olan kolajen ile zenginleştirilmiş mavi renkteki Morfose Kolajen Çift Faz Kondisyoner saç tellerine tek fısta etki ederek saçın kolayca yumuşamasına ve taranmasına yardımcı oluyor. Günlük kullanıma uygun ürün saçları güçlendirirken ipeksi bir yumuşaklık ve canlılık da veriyor.

Biyotinli kondisyoner ile dolgun saçlar

Saçı besleyen ve güçlendiren en önemli vitaminler arasında yer alan biyotin (H Vitamini veya B7 vitamini) içerikli Morfose Biyotin Çift Faz Kondisyoner ise saçlarda daha gür ve dolgun bir görünüm oluşturuyor. Tüm saç tiplerine uygun yeşil renkteki kondisyoner ayrıca saçın şehir yaşamında kaybettiği nemi geri kazandırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe