Profesyonel kirpik lifting görünümü!

0
Maybelline New York, profesyonel tekniklerden ilham alınarak tasarlanan yeni Falsies Lash Lift Maskarası ile etkili ve çarpıcı görünümün anahtarını sunuyor. Daha uzun ve daha hacimli kirpiklerle buluşturan Falsies Lash Maskara, lifting etkili özelliğiyle sezonun vazgeçilmezi olacak.

Falsies Lash Lift Maskara ile artık kirpikler daha kalkık, daha belirgin! Maybelline New York’un kirpik lifting etkili yeni maskarası Falsies Lash Lift Maskara; çift taraflı, eğimli fırçasıyla kirpiklerinizi kökten kavrayarak hacimlendiriyor ve kaldırıyor! Profesyonel uygulamalardan ilham alınarak üretilen Falsies Lash Lift Maskara, kirpik kaldırma teknolojisiyle uzun kirpik görünümü sunuyor. Güçlü formülüyle 16 saate kadar kalıcılık sağlıyor!*

Kolayca çıkarılabilen Falsies Lash Lift Maskara, lifting etkisiyle öne çıkıyor. Ürünün üst düzey performans verebilmesi için fırçadaki kılların sayısı, boyutu ve her bir kıl arasındaki boşluk gibi birçok ayrıntısı düşünüldü. Falsies Lash Lift Maskara’nın kılları, özel fırçasıyla uzun ve hacimli kirpiklerin anahtarı oluyor.

Daha fazla hacim elde etmek için Falsies Lash Lift Maskara’yı uygulamaya kirpik köklerinden başlayabilir, kalkık bir görünüm vermek içinse fırçayı yukarı doğru uygulayabilirsiniz. Profesyonel tekniklerden ilham alınarak tasarlanan yeni kirpik kaldırma etkili Falsies Lash Lift Maskara ile daha uzun, daha kıvrık ve daha kalkık görünen kirpikler sizi bekliyor!

*Kişisel değerlendirme,112 kadın

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe