Daha Uzun Süre Genç Görünüm Cildinizde

0
Sindirim sisteminin en büyük destekleyicisi probiyotikler, cildiniz için de büyük fayda sağlıyor. Yenilikçiprobiyotik bakım kompleksi ProRenew Complex CLR™ içeren SebamedPRO!, cildinizi dış etkenlere ve yaşlanma etkilerine karşı koruyor.

Besin desteği olarak tüketildiğinde bağırsak florası ve sindirim sistemine son derece faydalı olan probiyotikler, son dönemde dermokozmetik ürünlerin içeriğinde de kendine yer bulmaya başladı. Yapılan araştırmalar, probiyotiklerin cilde uygulandığında cilt sağlığı için önemli yararlar sağladığını ortaya koydu. Düzenli olarak kullanıldığında serbest radikallere karşı kalkan görevi gören probiyotikler cildin kırışıp yaşlanmasını engellerken cildi nemlendirerek ışıldayan bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Aynı zamanda cildimize bulaşan virüslere karşı savaşıyor ve cildin üzerindeki mikroflorayı dengelediği için tahrişleri önlemekte de etkili oluyor.

Yenilikçi probiyotik bakım kompleksi ProRenew Complex CLR™ içeren SebamedPRO! ürünleri pH 5.5 değeri ile cildin koruyucu doğal tabakasını sağlıklı tutarken, içeriğindeki probiyotik bakım kompleksi sayesinde cildin daha uzun süre genç görünmesini sağlıyor.

Cildinizin gençliği ona emanet!

Sebamed PRO’nun probiyotik bakım kompleksinin yanı sıra aktif içeriklerle de zenginleştirilmiş formülleri farklı ürünler sunuyor. Yaşlanmaya karşı etkin koruma sağlayan SebamedPRO! Aktif Koruma Kremi, biberiye ekstresi içeren Celligent®kompleksi sayesinde cildin yenilenmesini desteklerken, çevresel kaynaklı cilt yaşlanmalarına karşı koruyor.. Sebamed PRO!Nem Serumu, içerdiği aktif Meiritage® ile geleneksel tıpta kullanılan şifalı bitkilerden ilham alan formülü sayesinde cilde yoğun nem desteği sağlıyor. UVA filtresiyle ise çevresel etkenlerden kaynaklanan erken cilt yaşlanmasına karşı da savaşıyor.

SebamedPRO! Enerji Kremi, kayın ağacı tohumu içeren Gatuline®RC kompleksi sayesinde kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltıyor, cilde sıkı ve gergin bir görünüm kazandırıyor. SebamedPRO! Canlandırıcı Serum, kahve ekstresi (Coffeabengalensis) içeren CellPulseNC04™ kompleksi sayesinde cildi canlandırıyor. SebamedPRO! Yenileyici Krem, deniz yosunundan elde edilen zengin içerikli L-Fukoz kompleksi sayesinde cildi yatıştırıyor, yoğun bir şekilde nemlendiriyor ve belirgin kırışıkların ve derin çizgilerin görünümünü azaltıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !