Sevgililer Günü’nde su gibi güzel bir cilt için

0
L’Oréal Paris Nem Terapisi, aloe vera suyu ve hyaluronik asit içeren zenginleştirilmiş formülüyle cilde ihtiyaç duyduğu nemi anında sağlıyor, #SUGİBİGÜZEL bir cilde kavuşturuyor. 

Özel likit dokusuyla hızlı emilerek nemlendiren L’Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu, aynı zamanda cildi fondöten uygulamasına hazırlıyor ve hızlı emilen bir makyaj bazı olarak öne çıkıyor. Sevgililer Günü’nde de su gibi güzel bir cilt sunuyor…

Su gibi güzel cilde sahip olmak isteyen kadınların tercihi L'Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu, yenilenen formülü sayesinde içeriğindeki aloe vera oranının artması ile şimdi daha güçlü! Işıltılı ve sağlıklı bir cilde sahip olmak isteyen kadınların vazgeçilmezi L'Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu, anında nemlendiriyor ve ferahlık veriyor.

Kusursuz bir görünüm ile cildinizin güzelliğini yansıtan L’Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu, hızlı emilen özel likit dokusu ile sürüldüğü anda emiliyor. Böylelikle yağlı bir his bırakmıyor, cilde ferahlık ve ışıltı kazandırıyor. Yoğun nem sağlayan Nem Terapisi Aloe Vera Suyu, nemi cilde 72 saat* boyunca hapsederek cilde ışıltılı ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.

#SUGİBİGÜZEL Bir Cilt

L'Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu, mineral bakımından zengin aloe vera suyu ile cildi yoğun bir şekilde nemlendirirken, hyaluronik asit içeriği ile nemi 72 saate kadar ciltte hapsediyor, cildinize ferahlık ve ışıltı kazandırıyor.

Hafif likit dokusu ile cilde sürüldüğü anda emilerek yağlı his bırakmayan, makyaj bazı olarak da kullanılabilen Nem Terapisi Aloe Vera Suyu, likit yapısı ve uzun süren nem etkisi sayesinde güzelliğinizi daha uzun süre korumanızı sağlıyor.

Nem Terapisi Aloe Vera Suyu, tüm cilt tipleri için ayrı ayrı formüle edilmiş içeriği sayesinde herkes için uygun nemlendirme sağlıyor. “Normalden Karmaya”, “Normalden Kuruya” ve “Kuru & Hassas” ciltler için üç farklı üründen kendinize uygun olanı seçin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe