Sevgililer Günü’nde bakımlı ve doğal bir görünüm

0
Sevgililer Günü’nde göz kamaştırıcı bir görünüm elde etmek tüm kadınların en büyük arzusu… 

Her yaşta ve her cilt tipindeki kadına, günlük cilt bakım rutinlerinde yardımcı olan Vichy, bu özel günde güzelliğiyle sevgilisini etkilemek isteyenlere benzersiz cilt bakım tüyoları veriyor.

Doğru cilt bakımıyla Sevgililer Günü’nde ışıldamak mümkün! Sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümü için doğal içeriklerden oluşan güçlü ve etkili formüller sunan Vichy, aşkın günü 14 Şubat’ta bakımlı ve doğal bir görünüş isteyenlere pek çok öneri sunuyor!

Bu özel günde harika görünüm sağlayan Vichy’nin yeni ürünü Mineral 89 Göz Çevresi Bakımı ile kadınlar Sevgililer Günü’nde capcanlı gözlere merhaba diyor. Mineral 89, gözlerdeki yorgun görünümü azaltıyor. Aynı zamanda susuz kalan ince çizgilerin görünümünü pürüzsüzleştiriyor. Mineral 89’u tercih eden kadınlar, koyu halkalar ve göz torbalarıyla vedalaşıyor!

Yaşlanma karşıtı krem arayanların tercihi mucizevi Liftactiv Collagen Specialist ile 14 Şubat’ta ışıl ışıl parlayabilirsiniz. Liftactiv Collagen Specialist, ciltteki kolajen kaybı nedeniyle oluşan yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltıyor. Eşit cilt tonu sunan ve lekelerin görünümünde azalma sağlayan Liftactiv Collagen Specialist, anında +%52’lik sıkılık ile pürüzsüz ve sıkı görünümün kapısını aralıyor.

Sizi Sevgililer Günü’nün yıldızı yapacak Vichy Dermablend Likit Fondöten, maske hissi yaratmayan mükemmel kapatıcılık deneyimi sunuyor. Tüm cilt tipleri için yüksek kapatıcılık özelliği bulunan Vichy Dermablend Likit Fondöten, cilt kızarıklığı, lekeler, koyu halkalar gibi cilt problemlerinde anında kapatıcılık özelliği gösterirken, cilde sağlıklı bir ışıltı kazandırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !