Organik Makyaj Etkisi ile Dolgun ve Parlak Dudaklar

0
5 kıtada 36 ülkede yarattığı organik güzellik ürünlerini alıcısıyla buluşturan The Organic Pharmacy, temiz içeriği ile makyaja organik seçenekler sunuyor. 

Cilde gerçekten önem veren yüksek performanslı, sürdürülebilir, doğal ve organik ürünlere sahip The Organic Pharamacy ile dudaklar sağlıkla ışıldıyor.

Dudaklara Doğal Dokunuş

Dolgunlaştırıcı Likit Ruj; dolgunlaştırıcı etkili dudak parlatıcısı içeriğindeki antioksidan özelliği sayesinde dudaklara daha dolgun bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor. Çabuk kuruyan ve tüy hafifliğinden formülü ile gece ve gündüz kullanım için mükemmel bir ortam oluşturuyor. Kremsi ve yarı mat formüllü ruj, zengin pigmentli pembe, kırmızı ve mercan renkleri ile uzun süre kalıcılık sağlıyor. İçeriğindeki hiyalüronik asit dudakları besleyip nemlendirirken aynı zamanda E Vitamini ve Calendula yağı ile dudakları her daim yumuşak ve nemli tutuyor.

Hiyalüronik Dudak Kalemi; hiyalüronik asit ile doldurulmuş yarı saydam, renksiz dudak kalemi, dudaklara dolgun bir görünüm kazandırmak için tasarlanmıştır. Kalem; dudak hatlarını belirginleştirerek kalıcı bir etki için dudakları hizalamaya yardımcı oluyor. Kusursuz bir sonuç için dudak dokusunu pürüzsüzleştirerek üzerine sürülen rujların performansını ve ömrünü artırıyor. Dudak kalemi; rujlar veya parlatıcılar ile birlikte kullanıldığında hem gece hem gündüze uyarlanarak özel gün ve geceler için mükemmel sonuçlar doğuruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !