Cool Kahvelerle Daha Cool Bir Ben!

0
Sevgililer Günü’nün enerjisini saçlarına Casting Crème Gloss Cool Brunette Koleksiyonu ile taşı! 


Yeni trend küllü ve soğuk yansımalı renklere, Casting Crème Gloss Cool Brunette Serisi ile sahip ol! Özel yansımalı trend renklerden oluşan, hindistancevizi yağı içeriğiyle zenginleştirilmiş, amonyak içermeyen hoş kokulu Casting Crème Gloss Cool Brunette Serisi ile hem doğal ve cool kahverengi tonlara hem de süper parlak saçlara kavuşabilirsin!

Saçlarınıza soğuk kahve tonlarıyla cool bir hava katmak ve kendi saçlarınız kadar doğal ama daha cool bir görünüm yakalamak, Casting Crème Gloss’un yepyeni koleksiyonu Cool Brunette ile artık daha da kolay.

Casting Crème Gloss’un yepyeni koleksiyonu Cool Brunette; 4102 Cool Kestane, 5102 Cool Mocha ve 515 Buzlu Çikolata renklerinden oluşan, özel yansımalı renklere sahip serisiyle saçların hem doğal ve cool bir kahverengi tonunda hem de amonyak içermeyen hoş kokulu formülü ile yumuşacık ve parlak!

Cool Kahvelerle Daha Cool Bir Ben…

Yeni trend küllü ve soğuk yansımalı renklere kavuşmak amonyak içermeyen, hoş kokuya sahip Cool Brunette’in formülüyle çok kolay. Hindistancevizi yağı içeriği ile zenginleştirilmiş Cool Brunette serisinde yer alan Cool Kestane, Cool Mocha ve Buzlu Çikolata ile saçlar beslenerek süper parlak ve yumuşacık oluyor.

İstediğin cool kahve tonlarına, saçlarının yumuşaklığından ve doğallığından vazgeçmeden sahip ol…

Casting Crème Gloss Cool Brunette koleksiyonunda yer alan Cool Kestane, Cool Mocha ve Buzlu Çikolata renk seçeneklerinden kendinize en uygun olanı seçerek yeni trend cool ve süper parlak renklere sahip olun. Ayrıca Casting Creme Gloss’un 28 şampuanlamaya kadar kalıcı formülü ile saçını ne zaman boyayacağının kararı artık uzayan saç diplerinde değil, sende!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe